Hae

Search
Generic filters
Exact matches only

Maa & kieli

Lähin jälleenmyyjä

Kansainvälinen

Kansainvälisyys on parasta!

Iidamaria Hartikainen, Business Support Manager

Työskentelen Business Support Managerina Tanalla. Koordinoin myytävien koneiden tilaus-toimitusprosessia rahoitusjärjestelyistä laivaukseen. Kun jälleenmyyjämme jossain päin maailmaa myy Tanan koneen, niin tilaus tulee yleensä suoraan minulle. Hoidan esimerkiksi siihen liittyvän yhteydenpidon tuotantoon ja jälleenmyyjälle, koneen laskutuksen ja järjestän valmiin koneen kuljetuksen asiakkaalle. Lisäksi toimin jälleenmyyjiemme ja myynnin johdon tukena; teen kuukausittain myynnin raportoinnin ja järjestän kuukausittaiset myyntipalaverit jälleenmyyjiemme kanssa. Työssäni käytän monipuolisesti kansainvälisen kaupan rahoitusratkaisuja rembursseista vekseleihin ja luottovakuutuksiin sekä koordinoin niihin liittyvät toimenpiteet eri osapuolten välillä.

Opiskelin Jyväskylän ammattikorkeakoulussa tradenomiksi ja pääaineenani oli International Business. Opiskelin myös yliopistossa englantia ja saksaa, mutta lähdin töihin, kun huomasin, että tykkään enemmän käyttää kieliä kuin tutkia niitä. 

Aikaisempi työkokemukseni on tuonut minulle osaamista, jota olen hyödyntänyt ja päässyt kasvattamaan edelleen Tanalla. Tein jo opiskeluaikana vientisihteerin töitä Keitele Groupille, eli hoidin puutavaraa maailmalle. Periaatteessa työ oli samankaltaista kuin nyt, mutta pienemmässä mittakaavassa. 

Helsingissä työskentelin muutaman vuoden L´Orealille. Vastasin kaupoissa myytävien kosmetiikkatuotteiden hankinnasta, varastonhallinnasta ja tilausmäärien ennustamisesta. Accenturella työskentelin pari vuotta hankintapuolen konsulttina SAP-projekteissa. Accenturelta jäin äitiyslomalle. Äitiyslomalla muutin Jyväskylään lähemmäs sukulaisia ja tukiverkostoja. Äitiysloman lopulla aloin etsiä töitä ja rekrytointifirman kautta hakeuduin Tanalle, jossa oli avoinna myyntiassistentin paikka. 

Aloitin Tanalla 2013 helmikuussa. Työtehtävät ovat kehittyneet pikkuhiljaa ja vastuu on koko ajan kasvanut. Tilaus-toimitusprosessi on ollut koko ajan osa työtäni, mutta olen välillä hoitanut sen ohella myös hankintaa ja varaosien tuurausta. Toivotaan että jatkossakin tehtävät vaihtelevat ja pääsen vielä kehittämään ammattitaitoani. Täällä saa kyllä aina esittää toiveita niin kehityskeskusteluissa kuin muutenkin ja koen, että jokaiselle pyritään löytämään vahvuuksiaan vastaava työnkuva. 

Tanalla on tekemisen meininki, ihmiset ovat reippaita ja toimeen tartutaan. Saa olla oma itsensä ja kaikenlaisia persoonia arvostetaan. Me viihdytään hyvin yhdessä ja esimerkiksi pikkujouluissa on aina ollut tuhottoman hauskaa. Minulla on nyt kaksi lasta ja elän ruuhkavuosia, mutta Tanalla ymmärretään, että lapset saattavat joskus sairastua ja täällä ollaan muutenkin oltu joustavia.

Reetta Punta

VP, Business Support & HR

Haluatko liittyä Tana-tiimiin? Lähetä avoin hakemus osoitteeseen rekry@tana.fi