Hae

Etsi
Generic filters
Exact matches only

Kieli

Lähin jälleenmyyjä

Jätteen muuttaminen energiaksi kiinnostaa. Ei pelkkä repijä.

Jätteestä voidaan tuottaa sähköä ja lämpöä, mutta erilaiset jätelajit tarvitsevat erilaisen käsittelyn ennen polttamista. Monipuolinen TANA Shark -repijä mahdollistaa useimpien jätejakeiden käsittelyn yhdellä koneella ja usein myös yhdellä ajolla.

Koneen korkean väännön, erilaisten roottoreiden ja vaihdettavien seulojen lisäksi tässä auttaa ohjausjärjestelmä, TANA Control System, TCS. Sen avulla voi optimoida TANA-repijän erilaisille jätelajeille säätämällä esimerkiksi roottorin ja kuljettimien nopeuksia, kulmia ja muita tekijöitä helposti kosketusnäytöltä.

TANA Shark -repijän ainutlaatuinen monikäyttöisyys – Repimällä energiaa erilaisista jätteistä

Jätevirtojen koostumus vaihtelee jatkuvasti. Jätteiden käsittelyprosessin täytyy olla joustava, koska raaka-aineen ja loppumateriaalin lajit vaihtelevat. Kaupan ja teollisuuden jätteet, renkaat, rakennus- ja purkujäte sekä muut jätejakeet voidaan repiä peräjälkeen.

Energiajätteen käsittelyssä repijän tulee olla joustava ja tehokas. Hitaasti vääntävä TANA Shark on äärimmäisen monipuolinen ja pystyy käsittelemään monenlaista jätettä patjoista jätepuuhun. Lisävarusteena saatava magneetti auttaa poistamaan metallin materiaalivirrasta. Yhdellä TANA Shark -repijällä voidaan usein korvata kaksi repijää tai repijän ja seulan yhdistelmä. TANA Shark on myös yksi markkinoiden painavimmista repijöistä, mikä kertoo rakenteen järeydestä, komponenttien kestävyydestä ja pitkästä käyttöiästä. 

TANA-tuotteet

Kierrätyspolttoaineen valmistus


TDF
Rengasperäinen polttoaine

Käytöstä poistetuista renkaista voidaan valmistaa kierrätyspolttoainetta. Uusi TANA 440-repijä varustettuna 44-teräisellä roottorilla repii renkaat jopa 50 millimetrin paloiksi yhdellä käsittelyllä. 


SRF
Kiinteät kierrätyspolttoaineet

SRF-jätepolttoainetta syntyy, kun kiinteää jätettä murskataan ja tarvittaessa kuivatetaan. Raaka-aineena käytetään esimerkiksi rakennus- ja purkujätettä sekä kaupan ja teollisuuden jätteitä. SRF-kierrätyspolttoaineen tuotanto vaatii erittäin monipuolisen repijän, kuten TANA Shark 440. 


RDF
Jätteestä johdettu polttoaine

RDF-jätepolttoainetta tuotetaan yleensä rakennus- ja purkujätteestä, kaupan ja teollisuuden jätteistä sekä kiinteästä sekajätteestä. Erilaiset muovit ovat tyypillinen ainesosa RDF-kierrätyspolttoaineessa. TANA Shark -repijä käsittelee helposti myös sitkeät ja venyvät muovit. 

Ota enemmän irti investoinnistasi. Valitse sopiva repijä.

Repimisprosessin tehostamisessa on yleensä kyse monikäyttöisyyden lisäämisestä. On tärkeää, että samalla repijällä voidaan tuottaa tarvittaessa erilaisia palakokoja yhdellä ajolla ja usein ilman erillistä seulaa. Monikäyttöinen repijä voi käsitellä useita erilaisia raaka-aineita ja tuottaa erilaisia materiaaleja uusiokäyttöön. TANA Shark -repijällä palakokoa voidaan säätää 50 ja 500 millimetrin välillä. 

Helppo käyttää

Monipuolisesti säädettävä

Lujatekoinen ja luotettava

Huolto ja ylläpito on helppoa

TANA-repijät

Ota enemmän irti investoinnistasi

pienentämällä jätteiden repimisen kustannuksia?

Pidä kulut kurissa. Optimoi koko prosessi.

Energiakulu voi olla suurempi kuin voittomarginaali, kun jätteitä käsitellään energiakäyttöön sopiviksi. Kun jätteiden energiakäyttöä halutaan lisätä kustannustehokkaasti, pitää koko prosessi optimoida mahdollisimman tehokkaaksi. Prosessin optimoiminen vaatii sitä, että huomiota kiinnitetään polttoaineen- tai sähkönkulutukseen, tehokkaiden työntuntien määrään, huoltokuluihin ja siihen montako konetta ja työntekijää prosessissa tarvitaan. TANA Shark tuottaa reaaliaikaista dataa kaikesta toiminnasta ja auttaa sinua optimoimaan koko repijäketjun toiminnan. 

Optimoi prosesseja TANA ProTrack®:n avulla

Enemmän kuin kone. TANA Shark -repijä.

Vain yksi kone – TANA Shark -repijä hoitaa kaikki erilaiset materiaalit ja koko repimisprosessin yhdellä käsittelyllä. 

Laaja valikoima erilaisia palakokoja

Tasainen lopputuotteen laatu

Pystyy käsittelemään erilaisia jätejakeita

Repii hankalimmatkin materiaalit, kuten isot renkaat ja kattohuovat

Optimoi koko prosessi TANA ProTrack® -etäseurannan avulla

Ota yhteyttä