Hae

Search
Generic filters
Exact matches only

Maa & kieli

Valitse ensin maa, jotta näet lähimmän Tana-jälleenmyyjäsi.

Palvelu & Myynti

Tanan toiminnan takaajana on yhteistyö sekä maailmanlaajuisesti että paikallisesti. Palvelemme asiakkaita yli 50 eri maassa ympärimaailmaa jälleenmyyjäverkostomme avulla. Valtuutetut Tana jälleenmyyjät ovat erittäin kokeneita raskaiden koneiden alalla ja he edustavat Tanaa paikallisesti alueillaan koneiden koko elinkaaren ajan tarjoamalla asiakkaille teknistä tukea, varaosia sekä muita jälkipalveluita.

Alkuperäiset TANA-varaosat

Alkuperäiset TANA-varaosat on suunniteltu takaamaan optimaalisen suorituskyvyn ja maksimaalisen käyttöajan TANA-koneellesi. Käyttämällä alkuperäisiä TANA-varaosia varmistat koneesi toimivuuden vuosien varrella ja pidennät koneen käyttöikää. Tanan varaosapalvelu takaa parhaat ja tehokkaimmat ratkaisut TANA-koneellesi, jotta koneesi pysyy käynnissä ja tuotteliaana.

Varaosat

Käytetyt koneet

TANA on todella tehty kestämään vaikeimissakin olosuhteissa. Älä siis ohita tilaisuuttasi hankkia uudenveroinen TANA tehostamaan jätteiden käsittelyprosessejasi. Löydät kaikki käytetyt kaatopaikkajyrät, repijät ja seulat täältä!

Käytetyt koneet

Tana Rental Oy

Tana Rental tarjoaa luotettavia TANA-koneita erilaisiin jätteiden käsittelytarpeisiin Suomessa. Koneen vuokraus on loistava ratkaisu tilanteisiin, joissa ei ole tarvetta hankkia omaa TANA-konetta. TANA-vuokrakoneen voit siis hankkia riskittömästi ilman suurempia investointeja.

Tana Rentalin yhteystiedot

Tanan jälleenmyyjät - Aasia

Tanan jälleenmyyjät - Afrikka

Etelä-Afrikka

Egelquip Ltd.

Tanan jälleenmyyjät - Etelä-Amerikka

Tanan jälleenmyyjät - Lähi-itä

Tanan jälleenmyyjät - Oseania

Papua-Uusi-Guinea

GCM Enviro Pty. Ltd.

Tanan jälleenmyyjät - Pohjois-Amerikka