Hae

Search
Generic filters
Exact matches only

Maa & kieli

Valitse ensin maa, jotta näet lähimmän Tana-jälleenmyyjäsi.

Palvelu & Myynti

Tanan toiminnan takaajana on yhteistyö sekä maailmanlaajuisesti että paikallisesti. Palvelemme asiakkaita yli 50 eri maassa ympärimaailmaa jälleenmyyjäverkostomme avulla. Valtuutetut Tana jälleenmyyjät ovat erittäin kokeneita raskaiden koneiden alalla ja he edustavat Tanaa paikallisesti alueillaan koneiden koko elinkaaren ajan tarjoamalla asiakkaille teknistä tukea, varaosia sekä muita jälkipalveluita.

Alkuperäiset TANA-varaosat

Alkuperäiset TANA-varaosat tarjoavat optimaalisen suorituskyvyn ja maksimaalisen käyttöiän TANA-koneellesi. Käyttämällä alkuperäisiä TANA-varaosia varmistat koneesi toimivuuden ajan myötä.  Alkuperäiset TANA-varaosat pitävät TANAsi käynnissä ja tuottavana!


						
Varaosat

Käytetyt koneet

TANA on todella tehty kestämään. Hyväkuntoinen käytetty TANA-kone on erinomainen vaihtoehto täydentämään kalustoasi. Löydä käytetyt TANA-kaatopaikkajyrät, -repijät ja -seulat täältä!

Käytetyt koneet

Tana Rental Oy

Tana Rental tarjoaa luotettavia TANA-koneita erilaisiin kiinteiden jätteiden käsittelytarpeisiin Suomessa. Koneen vuokraus on loistava ratkaisu tilanteisiin, joissa ei ole tarvetta sijoittaa omaan TANA-koneeseen. Tana Rentalin avulla voit hankkia TANA-vuokrakoneen ilman suuria investointeja ja riskittömästi.

Tana Rental Oy

Tanan jälleenmyyjät - Aasia

Tanan jälleenmyyjät - Afrikka

Etelä-Afrikka

Egelquip Ltd.

Tanan jälleenmyyjät - Etelä-Amerikka

Tanan jälleenmyyjät - Lähi-itä

Tanan jälleenmyyjät - Oseania

Papua-Uusi-Guinea

GCM Enviro Pty. Ltd.

Tanan jälleenmyyjät - Pohjois-Amerikka