Hae

Search
Generic filters
Exact matches only

Maa & kieli

Valitse ensin maa, jotta näet lähimmän Tana-jälleenmyyjäsi.

Saavuta maksimaalinen suoristuskyky ja käyttöaika

Paranna tuottavuutta, maksimoi käyttöaika, pienennä käyttökustannuksia ja varmista korkea jälleenmyyntiarvo. Alkuperäiset TANA-varaosat takaavat koneesi moitteettoman ja tehokkaan toiminnan. Valtuutettu jälleenmyyjäverkostomme tarjoaa luotettavaa ja ensiluokkaista huoltopalvelua TANA-koneellesi.

Kulutusosat

Alkuperäiset TANA-kulutusosat pitävät TANA-koneesi käynnissä ja tuotteliaana ilman pitkiä seisomisaikoja. Varmista, että sinulla on TANA-kulutusosia varastossa, jotta voit välttää koneen pitkät seisomisajat kun tulee aika vaihtaa vanha osa uuteen. TANA-kulutusosat on suunniteltu tarjoamaan optimaalisen suorituskyvyn ja maksimaalisen käyttöajan TANA-koneellesi. Tutustu TANA-kulutusosa setteihin lataamalla alla oleva esite!

Suorituskykypaketit

TANA-suorituskykypaketit tarjoavat uusia paranneltuja ratkaisuja TANA-koneiden tehokkuuden parantamiseksi.

Ensimmäinen lanseeraus – Roottori 44 terällä

Tutustu TANA-koneesi suorituskykyä parantaviin osiin


Huoltopaketit

TANA-huoltopaketit ovat tuntipohjaisia ratkaisuja, jotka pitävät TANA-koneesi käynnissä. TANA-huoltopaketeissa on kaikki tarvittavat osat ja lisävarusteet yhdessä paketissa suunnitelluille tuntihuolloille. TANA-huoltopaketit ovat kätevä tapa huolehtia suunnitelluista huolloista, koska ne on helppo tilata, varastoida ja käyttää. Näin voit lisätä TANA-koneesi tarvittavien huoltojen tehokkuutta. Lisätietoja löydät alla olevista esitteistä!

Ylläpitopaketit

TANA-ylläpitopaketit sisältävät kaikki tarvittavat osat, joita uusi TANA-koneesi tarvitsee. Se sisältää kaikki yleisesti TANA-koneessa tarvittavat osat yhdessä paketissa. TANA-ylläpitopaketti parantaa huoltotasoasi sekä varmistaa kaikkein tärkeimpien osien saatavuuden silloin, kun niitä eniten tarvitset. Voit valita tarpeisiisi parhaiten sopivan vaihtoehdon kolmesta eri ylläpitopaketti vaihtoehdosta. Lisätietoja löydät alla olevista esitteistä!

Kunnostuspaketit

Pysy kuulolla, lisää tulossa pian!


Outlet osat

TANA-koneet ovat elinikäisiä kumppaneita ja me haluamme mahdollistaa koneesi tehokkuuden ajan kuluessa. Outlet osat ovat vanhempia TANA-koneita varten, jotta pystyt huoltamaan aikaisempia malleja kuten F-sarjan kaatopaikkajyriä tai A- ja B-sarjan repijöitä. Outlet osat auttavat sinua saavuttamaan optimaalisen suorituskyvyn ja maksimaalisen käyttöajan vuodesta toiseen.