Hae

Etsi
Generic filters
Exact matches only

Maa & kieli

Lähin jälleenmyyjä

Kansainvälinen

Tulosten tekeminen on inspiroivaa. Ei pelkkä työ.

Tana on ympäristöteknologiayritys ja edelläkävijä ratkaisujen tuottamisessa kiinteiden jätteiden käsittelyn tarpeisiin. Päätavoitteenamme on kehittää älykkäitä koneita ja palveluita vastaamaan ja ylittämään asiakkaidemme odotukset.

Tana-liiketoimintamalli perustuu hyvin moderniin verkostokonseptiin, joka mahdollistaa ensisijaisen keskittymisen asiakkaiden tarpeisiin ja nopeaan kasvuun. Uskomme vilpittömästi menestykseen ihmisten kautta: kiinnitämme erityistä huomiota asiakaspalveluun sekä tiimimme hyvinvointiin ja motivaatioon.

Avoimet työpaikat
 • Drop files here or
  Accepted file types: pdf, word, Max. file size: 128 MB.

  Tanan ihmiset

  Olemme ympäristöteknologiayritys, joka toimii kansainvälisen verkostonsa avulla. Kehitämme, valmistamme ja markkinoimme ratkaisuja, jotka tehostavat koneellista jätehuoltoa. Toimintamme ytimessä ovat älykkäästi kestävät koneet ja palvelut. Lopulta, menestyksen mahdollistavat kuitenkin ihmiset, jotka haluavat toimia älykkäämmin. Siksi panostamme asiakassuhteisiin, henkilöstömme hyvinvointiin ja motivaatioon sekä jatkuvaan tuote- ja palvelukehitykseen.

  Oletko sinä seuraava vahvistus tiimiimme?

  Olemme edelläkävijöitä sähköisten ohjausjärjestelmien ja älykkäiden ratkaisujen käytössä. Uskomme vilpittömästi menestykseen ihmisten kautta: kiinnitämme erityistä huomiota asiakaspalveluun sekä tiimimme hyvinvointiin ja motivaatioon.
  Tällä hetkellä haemme osaajia erityisesti tuotekehityksen tehtäviin. Jätä avoin hakemus ja olemme sinuun yhteydessä!

  Tanan johtoryhmä

  Kari Liuska

  CEO

  Josef Imp

  VP, Myynti

  Mirja Yli-Erkkilä

  VP, Markkinointi

  Teemu Lintula

  VP, Palvelut

  Suvi Sell

  VP, Talous

  Reetta Punta

  VP, Business Support & HR

  Kari Rautakoski

  VP, Tuotekehitys