Tana has updated it's Privacy Policy. Please read it here
Close
Tietoa Tanasta

Tietoa meistä

Tanan tehtävä on auttaa asiakkaitaan tekemään parempaa tulosta hyödyntämällä huippuluokan teknologiaamme jätteenkäsittelyssä. Tavoitteenamme on, että asiakkaamme tekevät jätteestä tuottoa missiomme mukaisesti - from waste to value.

Tana on yksityinen yritys, jonka tavoitteet ovat pitkän linjan tavoitteita ja niihin pyritään aina asiakaslähtöisesti. Meille tärkeintä on tuotteidemme luotettavuus, asiakaslähtöisyys, nopea reagointikyky ja jatkuva kehitys. Olemme onnistuneet voittamaan markkinaosuuksia ja erottumaan eduksemme näihin periaatteisiin nojaten vaikka vastassamme on ollut isoja kilpailijoita. Kaatopaikkajyrien osalta olemme johtavassa markkina-asemassa useilla markkinoilla, mikä puhuu menestyksemme puolesta. Tavoitteenamme on olla markkinajohtaja myös repijöidemme osalta ylläpitämällä tasaista kasvua. Tanan nykyinen johto on onnistunut lisäämään myyntiä vuosittain ja kolminkertaistamaan liikevaihdon viimeisen kymmenen vuoden aikana.Tässä omistautunut TANA-tiimi joulun juhlatunnelmissa:

Season's Greetings from TANA


Tanan teknologia ja tuotekehitys ovat aina nojautuneet asiakaspalautteeseen ja korkeatasoiseen insinööritaitoon. Kaikki tuotteet suunnitellaan tiettyä käyttötarkoitusta varten ja ne ovat alallaan ainutlaatuisia. Tuotteemme on suunniteltu yksinkertaisiksi, kestäviksi, kustannustehokkaiksi ja luotettaviksi.

Tana on elektronisten ohjausjärjestelmien huippuosaaja. Ohjausjärjestelmämme mahdollistavat täysin uudenlaisen käyttökokemuksen asiakkaillemme. TANA ProTrack® parantaa tuotteidemme suorituskykyä, mahdollistaa asiakkaalle räätälöidyn ohjelmoinnin ja tiedonsaannin kaikille prosessin osapuolille.

Kansainvälisyys on myös korostuneen tärkeää. Tanan tuotteita on käytössä yli 70 maassa viidellä mantereella. Kansainvälisyyden vuoksi huoltopalvelumme on hyvin innovatiivinen ja sen tärkein tehtävä on pitää tuotteiden seisokkiaika minimissään sijainnista huolimatta. Tehtävämme on palvella sinua.


TANA From Waste to Value®

Mottomme From Waste to Value® symboloi omistautumistamme tuottaa ainutlaatuisia koneita niin muotoilun kuin käyttöominaisuuksien osalta. Lisäksi se kuvastaa haluamme tarjota asiakkaillemme ratkaisuja ja auttaa heitä tekemään parempaa tulosta.


Tehtysuomessa madein nega rgb 150px


STL liiton jasen suomi nega rgb


MenestyjÑt 2019 FIN rgb


Kasvajat Merkki 2019 200px rgb FI


PL LOGO Tana Oy FI 388712 web (1)