Tana has updated it's Privacy Policy. Please read it here
Close
Kaatopaikka-operaatiotMenestystarinoita

Menestystarinoita TANA-kaatopaikkajyrien käyttäjiltä

Asiakkaamme ovat parhaita kertomaan menestystarinoista. Lue millaisia haasteita he kohtasivat ennen kuin löysivät ratkaisun kaatopaikkajyristämme.

Hrline

Ragn Sells story 128x170

Kaatopaikkajyrän innovatiivinen käyttö rakennus- ja purkujätteen esimurskauksessa

Yhdessä Ruotsin suurimmista jätteenkäsittelylaitoksista Häradsuddenissa käytetään uutta TANA E260 kaatopaikkajyrää epätavallisella tavalla. Ragn-Sells, joka vastaa laitoksen toiminnasta, käyttää TANA jyrää rakennus- ja purkujätteen esimurskaukseen.

Tuplarumpu-rakenne mahdollistaa voittamattoman tiivistyskyvyn. Murskaus tapahtuu niin tehokkaasti, että haluttu palakoko saavutetaan jo muutamalla yliajolla. Tämän ansiosta toimintakuluihin on saatu säästöjä ja tarvetta kalliin repijän ostamiselle tai vuokraamiselle ei enää ole.


> Lue koko tarina ja katso video (teksti englanniksi)

Hrline

TANA compactor at Sogliano Ambiente landfill

Vähennä kustannuksia ja samalla paranna tiivistymistä

Kaatopaikkayrittäjät haluavat parhaan mahdollisen tiivistymisen mahdollisimman pienillä kustannuksilla. Tätä halusi myös italialainen Sogliano Ambiente, joka valitsi kaatopaikalleen Tanan kaatopaikkajyrät. Yrityksellä on tällä hetkellä käytössä neljä Tanan kaatopaikkajyrää ja tulokset niin kustannusten kuin tiivistämisen osalta ovat olleet vaikuttavia.

Sogliano Ambienten tiivistymissaste on peräti 1,14 tonnia/m3 ja sen odotetaan parantuvan entisestään.


> Lue koko tarina (englanniksi)

Hrline

Belvederen kaatopaikalla riippumaton testivalvoja totesi TANA E520 -kaatopaikkajyrällä saatavan 15 prosenttia parempi tiivistyminen 12 prosenttia pienemmillä polttoainekuluilla verrattuna kolme tonnia painavampaan Bomag BC 1172 -kaatopaikkajyrään. Nämä luvut tarkoittavat kolmea lisävuotta kaatopaikalle ja 42 000 euron vuosittaista säästöä polttoainekustannuksissa.

 

Continue reading how Tana’s guarantee of a minimum of 10 % better compaction guarantee was fulfilled.

> Lue koko tarina (englanniksi)

Hrline

Kanadalainen kaupunki Canada City osti TANA E520 -kaatopaikkajyrän tehostaakseen kaatopaikkansa toimintaa. Tanan kaatopaikkajyrän avulla kaatopaikalla on saavutettu kokonaisuudessaan 20-25 prosenttia parempi tiivistyminen verrattuna kaupungin aikaisempaan nelipyöräiseen kaatopaikkajyrään.


Kaupunki on innoissaan saadessaan kaatopaikalle 12-15 lisävuotta ja samalla 180 miljoonan Kanadan dollarin arvoiset lisätulot.

> Lue koko tarina (englanniksi)