Tana has updated it's Privacy Policy. Please read it here
Close
Kaatopaikka-operaatiotTANA ProTrack®

TANA ProTrack® - kaikki hyöty irti prosesseistasi 

Me Tanalla haluamme auttaa yritystäni tekemään yhä parempaa tulosta ja ottamaan kaiken hyödyn irti TANA-tuotteistasi. Siksi olemme kehittäneet TANA ProTrack® -hallintajärjestelmän, joka mahdollistaa langattoman yhteyden koneiden laitteistoon. TANA ProTrack® seuraa reaaliajassa koko prosessia ja näyttää vikailmoitukset, kertoo kun on aika lisätä polttoainetta, käyttöajan, kapasiteetin ja muita operatiivisia tilastoja.


TANA ProTrack® on huippuluokan hallintajärjestelmä, joka mahdollistaa koneiden maksimaalisen käyttöajan etäohjauksella sekä nopean ja tarkan vianmäärityksen TANA Service centerin kautta.

Lisäksi TANA ProTrack® lähettää kriittiset vikailmoitukset ja muistuttaa aikataulutetuista huolloista. Muistutukset ja ilmoitukset voidaan lähettää useisiin sähköpostiosoitteisiin. TANA ProTrack® -järjestelmään on mahdollista asentaa myös GPS-jäljitys, jolloin koneen tarkka sijainti on helppo määrittää milloin tahansa. TANA ProTrack® sisältyy automaattisesti kaikkiin TANA-tuotteisiin. Lisäksi tuotteisiin on mahdollistä lisätä räätälöityjä lisälaitteita, joilla mm. mahdollistetaan yksilöllinen raportointi.


ProTrack E Series

ProTrack E Series powerpack