Tana has updated it's Privacy Policy. Please read it here
Close
Kierrätys-prosessit Menestystarinoita

Menestystarinoita TANA Shark -tuotteiden käyttäjiltä

Asiakkaamme ovat parhaita kertomaan menestystarinoista. Lue millaisia haasteita he kohtasivat ennen kuin löysivät ratkaisun repijöistämme.

Hrline

Shredding hard plastic

Yksi hidaskäyntinen TANA Shark repijä korvaa kaksi konetta jätepolttoaineen (RDF) tuotannossa

Eco-Power Environmental (ent. Attero Recycling Ltd) toimii vaihtoehtoisten polttoaineiden valmistuksessa. Heille TANA Shark on markkinoiden ainut repijä, joka pystyy tuottamaan SRF jätteestä vaaditun palakoon yhdellä ajolla. Investointi säästi aikaa ja rahaa, sillä TANA Sharkin avulla Attero pystyi vähentämään vaadittujen koneiden määrän puoleen nostaen samalla tuotantokapasiteettia.


> Lue koko tarina (englanniksi)

Hrline

Shredding hard plasticKovan muovin revintä luo uutta liiketoimintaa

Käytämme jatkuvasti enemmän muovipakkauksia ja pyrkimys mahdollisimman tehokkaaseen muovin kierrätykseen on tärkeää. Asiakkaamme Belgiassa on saavuttanut erinomaisia tuloksia kovan muovin revinnässä TANA Shark repijän avulla. Revittyä muovia voidaan käyttää polttoaineena tai raaka-aineena uuden muovin tuotannossa. 

TANA Sharkin monipuolisuus mahdollistaa eri palakokojen tuottamisen tarpeen mukaan ja asiakas on erittäin tyytyväinen koneen suorityskykyyn, minkä ansiosta tämä on aloittanut eri jätetyyppien testauksen liiketoiminnan laajentamiseksi.


> Lue koko tarina (englanniksi)

Hrline

Shredding tyresPulpperivaijerin käsittely voitolliseksi TANA Sharkin avulla

Kartongin kierrätys uusiokäyttöön pienentää valmistajan kuluja. Paperiteollisuuden pulpperiprosessista syntyvä pulpperivaijeri on yhdistelmä teräsvaijeria ja muovia ja sen sijoittaminen kaatopaikalle on kallista. 

Lue miten amerikkalainen asiakkaamme osti TANA Shark repijän käsitelläkseen pulpperivaijeria ja erotellakseen siinä olevan teräksen myyntiä varten. Asiakas voi nyt myydä erotellun metallin ja käyttää muovin energiantuotannossa, kääntäen aikaisemmat käsittelykulut voitoksi.


> Lue koko tarina

Hrline

Shredding tyresTuplaa myytävän teräsjätteen määrä käyttämällä TANA Shark 440DT -repijää

Eteläeurooppalainen asiakkaamme käyttää revittyjä renkaita energianlähteenä hiilen ja öljyn sijasta tehdessään liidusta sementtiä. Aikaisemmin asiakkaallamme oli käytössä kiinteä, sähkökäyttöinen repijä, josta puuttui over-band magnet.

Vaihdettuaan dieselkäyttöiseen, liikuteltavaan TANA Shark 440DT -repijään, asiakas on ollut erittäin tyytyväinen repimisprosessissa tapahtuneisiin parannuksiin sekä heille kertyneeseen voittoon.> Lue koko tarina (englanniksi)

Hrline

Shredding tyresRenkaiden repiminen säästää kuljetuskustannuksissa

Renkaiden repiminen ennen niiden kuljetusta on helpoin tapa säästää kuljeutuskustannuksissa: repiminen mahdollistaa jopa nelinkertaisen määrän kuljettamisen yhdellä kertaa

Italialainen asiakkaamme on ollut erittäin tyytyväinen TANA Shark 440:n repimiskapasiteettiin, joka on tehnyt heidän prosessistaan tuottoisamman.> Lue koko tarina (englanniksi)

Hrline

shredding pulp bales, salvaging of scrap metal

Metallilangoista voittoa TANA Shark -repijän avulla

Paperipaalit sisältävät arvokasta metallilankaa, jota on kuitenkin vaikea erotella jämäpaperista ja sidosmuovista. Yleensä nämä arvokkaat paalit päätyvät kaatopaikalle.

Kuitenkin TANA Shark 440 pystyy todistettavasti erottelemaan tämän arvokkaan metallin. Jos kaatopaikalle päätyy vuosittain n. 10 000 tonnin edestä jätettä, joka voidaan TANA Shark 440 -repijän avulla kierrättää, käärii asiakas 750 000 euroa voittoa vuodessa.


> Lue koko tarina (englanniksi)

Hrline

srf production with TANA Shark waste shredder

SRF-jätteen tuotanto tuplaantui TANA Shark -repijällä

Tässä demoraportissa näkyy, miten tärkeä rooli tehokkaalla repimisprosessilla on SRF-jätteen tuotantoprosessissa.

TANA Shark 440 -repijän avulla SRF-jätteen tuotanto voidaan kaksinkertaistaa ja samalla pidentää kaatopaikan käyttöikää.


> Lue koko tarina (englanniksi)

Hrline

waste wood shredding

Less fines improves productivity in waste wood shredding

Ranskalainen asiakkaamme käytti puunrepimisprosessissa kahta Doppstadts-konetta. Kahden syöttökerran jälkeen jopa 20 % lopputuotteesta oli käyttökelvotonta purua.

Vaihdettuaan TANA Shark 440D -repijään repimisprosessin tuottavuus on parantunut huomattavasti.


> Lue koko tarina (englanniksi)

Hrline

construction and demolition waste shredding with TANA Shark

Tuotannon parantaminen 115 prosentilla käyttämällä TANA Shark -repijää RDF-polttoaineen tuotannossa

RDF-polttoaineen tuotannossa avainsana on laatu, erityisesti kun kyseessä on rakennus- ja purkujäte ja teollisuusjäte.
RDF-polttoaineen tuotanto vaatii markkinoiden parhaan repijän, joka selviytyy myös pitkästä, joustavasta ja lankamaisesta jätteestä, kaikkein haastavimmista jätelajista.

 Lue miten asiakkaamme koneen käyttöaika kasvoi 80 prosentista 99 prosenttiin ja voittomarginaali nousi uskomattomat 800 %.


> Lue koko tarina (englanniksi)

Hrline

shredding car and truck tyres, recycling rubber

Auton ja kuorma-auton renkaiden repiminen 80 millimetrin palasiksi TANA Shark 440DT -repijällä

Lassila &Tikanoja käytti aiemmin kolmea eri yksikköä repiäkseen kokonaisuudessaan 2 tonnia renkaita tunnissa.

Nyt koko repimisprosessin esi-käsittelystä 80 millimetrin kokoiseen lopputuotteeseen hoitaa TANA Shark 440DT. Kokonaistuotanto on 12-15 tonnia tunnissa, toisin sanoen 600 prosentin kasvu tuotannossa.


> Lue koko tarina (englanniksi)

Hrline

industrial heavy waste shredding with TANA Shark

TANA Shark säästää selvää rahaa

Asiakkaamme Belgiassa käsitteli vuosittain 100 000 tonnia raskasta teollisuusjätettä käyttäen kolmea eri konetta.

Ostettuaan TANA Shark 440DT:n, asiakkaamme käsittelee nyt 280 tonnia lajittelematonta teollisuusjätettä 14 tunnissa käyttäen vain yhtä konetta.


> Lue koko tarina (englanniksi)