Hae

Generic filters
Exact matches only

Lähin jälleenmyyjä

Jätteet voidaan muuttaa arvokkaiksi raaka-aineiksi – oikealla koneella

Jätteen uusiokäyttö, materiaalien talteenotto ja kierrätys kiertotaloudessa ovat nopeasti kasvava liiketoimintamahdollisuus. Jätteiden vähentäminen ja hyödyntäminen kestävän jätteenkäsittelyn varmistamiseksi voidaan tehdä kannattavasti.

TANA Shark -repijä on markkinoiden monikäyttöisin repijä ja juuri sopiva kone käsittelemään useita erilaisia jätejakeita jätteen uusiokäyttö tarkoituksissa. TANA Shark hoitaa myös kaikkein vaikeimmat materiaalit, kuten patjat, isot renkaat, venyvät muovit ja kaapelit. TANA Shark -repijällä voit tuottaa materiaalia 50–500 millin palakoossa.

Jätemateriaalien kannattavampi käyttö

Jätteen uusiokäyttö ja uudelleenkäyttö ovat kiertotalouden ydinajatus. Tuotteen tai materiaalin eliniän ei tarvitse loppua yhteen elinkaareen. Kierrätysprosessissa jäte muutetaan rahanarvoisiksi raaka-aineiksi. Koska raaka-aineena käytettävän jätteen koostumus vaihtelee jatkuvasti, pitää repijän olla entistä joustavampi ja tehokkaampi, ja sen täytyy pystyä erottelemaan arvokkaat ja hyödynnettävät jakeet. Oikein revitty ja käsitelty jäte on käyttökelpoista ja kannattavaa raaka-ainetta kierrätys- ja uusiokäyttöön. TANA Shark -repijä on oikea valinta suurten jätemäärien kierrättämiseen. Erilaiset roottorit, seulat, koneen korkea vääntömomentti ja TCS mahdollistavat repijän optimoinnin juuri sopivaksi jokaiselle jätelajille.

TANA repijät

Saa enemmän irti investoinnistasi valitsemalla juuri se oikea repijä

Repimisprosessin tehostamisessa on yleensä kyse monikäyttöisyyden lisäämisestä. On tärkeää, että samalla repijällä voidaan tuottaa tarvittaessa erilaisia palakokoja yhdellä ajolla ja usein ilman erillistä seulaa. Monikäyttöinen repijä voi käsitellä useita erilaisia raaka-aineita ja tuottaa erilaisia materiaaleja uusiokäyttöön. TANA Shark -repijällä palakokoa voidaan säätää 50 ja 500 millimetrin välillä.

Helppo käyttää

Monipuolisesti säädettävä

Lujatekoinen ja luotettava

Huolto ja ylläpito on helppoa

TANA repijät