Hae

Generic filters
Exact matches only

Lähin jälleenmyyjä

Kierrätys on ensiarvoisen tärkeää. Valitse työhön luotettava kone.

Jätettä voidaan käyttää sähkön ja lämmön tuotantoon, mutta se voidaan myös hyödyntää ja käyttää uudelleen. Kiertotalouden ratkaisujen kehittämisestä on tullut kansainvälinen välttämättömyys.

Monipuolinen TANA Shark repijä mahdollistaa useiden erityyppisten jätemateriaalien käsittelyn yhdellä koneella.

Jätelajit

Meidän lujatekoiset ja monipuoliset TANA repijät prosessoivat jätelajit aina pulpperijätteestä puuhun, kaapeleista rakennusjätteeseen.

Enemmän jätelajeista

Waste-to-energy

Waste-to-energy tuotanto on avainasemassa vastuullisessa jätehuollossa. Jätepolttoaineiden käyttö vähentää kasvihuonekaasupäästöjä turvallisesti ja taloudellisesti.

Kuinka jätteestä saadaan energiaa?

Jätteen uusiokäyttö

Materiaalien talteenotto ja kierrätys ovat energiaa säästäviä vaihtoehtoja uusien materiaalien kierrätykseen ja käyttöön.

Tee jätteestä arvokasta

Haluatko tietää miten saat enemmän irti investoinneistasi

pienentämällä jätteen revinnän hintaa?

Maksimoi investointisi arvo valitsemalla juuri se oikea repijä

Repimisprosessin tehostamisessa on yleensä kyse monikäyttöisyyden lisäämisestä. On tärkeää, että samalla repijällä voidaan tuottaa tarvittaessa erilaisia palakokoja yhdellä ajolla ja usein ilman erillistä seulaa. Monikäyttöinen repijä voi käsitellä useita erilaisia raaka-aineita ja tuottaa erilaisia materiaaleja uusiokäyttöön. TANA Shark -repijällä palakokoa voidaan säätää 50 ja 500 millimetrin välillä.

Helppo käyttää

Monipuolisesti säädettävä

Lujatekoinen ja luotettava

Huolto ja ylläpito on helppoa

TANA repijät

Pidä kulut kurissa optimoimalla revintäprosessi

Kun jätteitä käsitellään energiakäyttöön sopiviksi, energiakulut voivat olla suurempia kuin itse voittomarginaali. Kun jätteiden energiakäyttöä halutaan lisätä kustannustehokkaasti, pitää koko prosessi optimoida mahdollisimman tehokkaaksi. Prosessin optimoiminen vaatii sitä, että huomiota kiinnitetään polttoaineen- tai sähkönkulutukseen, tehokkaiden työtuntien määrään, huoltokuluihin ja siihen, montako konetta ja työntekijää prosessi vaatii. TANA Shark tuottaa reaaliaikaista dataa toiminnastaan, ja auttaa sinua optimoimaan koko repijäketjun toiminnan. 

TANA ProTrack® auttaa optimoimaan prosessisi