Hae

Generic filters
Exact matches only

Lähin jälleenmyyjä

Tana tekee jätteen-
käsittelystä mutkatonta

Aika on rahaa - tämän tiesi englantilainen nero jo 1600-luvulla ja tämän tietää myös Tana.

Keskitymme maksimoimaan koneidemme toimintakelpoisuusajan, jotta koneet ovat asiakkaan käytettävissä ilman keskeytyksiä. Jokaisesta TANA koneesta löytyy uusimman teknologian mahdollistamaa sisäänrakennettua älykkyyttä, jonka ansiosta koneiden muotoilu onkin erittäin onnistunut, ja käyttökokemus huippuluokkaa. Tanalta löydät monipuoliset ja kestävät koneet kiinteän jätteen käsittelyyn, haastavimpiinkin olosuhteisiin.

TANA on tehokkain arvonluoja kiinteän jätteen käsittelyssä

Minimoi käyttökatkot ja maksimoi työaika monipuolisten TANA-koneiden avulla käsiteltäessä vaikeimpia materiaaleja haastavimmissa olosuhteissa. Kaikissa koneissamme on uusimman teknologian mahdollistama sisäänrakennettu äly, jonka avulla koneen hallinta on vaivatonta ja käyttökokemus huippuluokkaa. Yhdellä TANA-koneella saat tehtyä vaikeimmatkin työt ja muunnat jätteen arvoksi.

TANA jäterepijällä teet 20% enemmän voittoa

Osta vain yksi kone: TANA Shark -jätteenrepijä hoitaa koko repimisprosessin!

Mahdollisuus tuottaa tasalaatuisia jätepartikkeleita laajalla skaalalla

Erittäin monipuoliset toiminnot ja tuottavuudeltaan huippuluokkaa

Käsittelee erittäin laajasti erilaisia materiaaleja

Repii haastavimpiakin materiaaleja, kuten paanuja ja suuria renkaita

Tutustu repijöihin
TANA X553T disc screen

TANA kiekkoseula yksi investointi moneen käyttöön

TANA X553T -kiekkoseula on erinomainen ratkaisu jätehallinnan toimintojen kehittämisessä. Valitse erittäin monipuolinen seulontaratkaisu, jolla voidaan seuloa lähes mitä vain.

Parasta suorituskykyä minimaalisella kiertymisellä

Käsittelee laajasti erilaisia materiaaleja

Helppo säädettävyys ja huolto

Tutustu kiekkoseulaan

TANA kaatopaikkajyrällä tiivistät 10% aikaisempaa tehokkaammin

TANAn kaatopaikkajyrä on se ainoa jyrä mitä tulet koskaan tarvitsemaan. TANA kaatopaikkajyrän jäykkä runkorakenne, täysleveät telat ja suuret murskauspiikit takaavat tasaisen ja hyvin tiivistetyn täyttöalueen.

Nelipyöräistä kaatopaikkajyrää tarkempi ja nopeampi – työajan ja polttoaineen säästö

Paras ja tehokkain tiivistys – lisää kaatopaikan elinikää

Alhainen painopiste – vakaa ja turvallinen käyttää

Suurin kallistuskulma yli 50 astetta

Ongelmatonta tiivistämistä täysimittaisella telalla

Ohjaamon sijainti eturungossa – erittäin hyvä näkyvyys työskentelyalueelle

Tutustu kaatopaikkajyriin

TANA ProTrack® tekee työnteosta ja tuloksellisuudesta helppoa

Mitä paremmin tunnet koneesi, sitä paremmin tunnet yritystoimintasikin. Meidän mielestämme älykkään datan ja avointen rajapintojen hallinta on tulevaisuuden ratkaisu. TANA ProTrack® -etähallintajärjestelmä sisältää sisäänrakennettua älykkyyttä jokaiseen kaatopaikkajyräämme, ja jokaiseen jäterepijäämme. Etähallintajärjestelmä kerää puolestasi kaiken olennaisen tiedon toiminnan optimoimiseksi, avointa online-dataa käyttäen. Koneista kerätyt tiedot tekevät tehokkaasta työskentelystä helpompaa, ja lisäävät työntekijöiden motivaatiota ja tuottavuutta. TANA ProTrack® -etähallintajärjestelmä tekee työmaastasi älykkään työympäristön, jossa kaikki toiminta on optimoitua.

TANA ProTrack®

Lisätietoa jätemateriaalien uusiokäytöstä

Kaatopaikkatoiminnot

Kaatopaikan käyttöikää voidaan pidentää TANA-kaatopaikkajyrällä useita vuosia. Lisäksi se mahdollistaa todistetusti 10 % kilpailijoita tehokkaamman tiivistyksen.

Lue lisää

Jätteestä energiaksi

Jätettä voidaan käyttää sähkön ja lämmön tuottamiseen. Monipuolinen TANA Shark -repijä mahdollistaa monien eri tyyppisten jätemateriaalien käsittelyn samalla koneella.

Lue lisää

Jätteen uusiokäyttö

Optimaalisesti revitty ja prosessoitu jäte on uudelleen käytettävänä materiaalina tuottoisa resurssi. TANA Shark -repijät ovat erinomainen vaihtoehto, kun käsitellään suuria kierrätysmateriaalimääriä.

Lue lisää