Hae

Generic filters
Exact matches only

Lähin jälleenmyyjä

TANA koneen ihanteellinen suoristuskyky ja maksimi käyttöaste

Paranna tuottavuutta, maksimoi käyttöaika, pienennä käyttökustannuksia ja varmista korkea jälleenmyyntiarvo. Alkuperäiset TANA varaosat takaavat koneesi moitteettoman ja tehokkaan toiminnan. Valtuutettu jälleenmyyjäverkostomme tarjoaa luotettavaa ja ensiluokkaista huoltopalvelua TANA koneellesi.

Varaosat

TANAn alkuperäiset varaosat pitävät huolen TANA koneesi toimivuudesta, minimoiden häiriöajan. Suosittelemmekin että varastoit TANAn alkuperäisiä vara-osia hyllyysi, jotta koneesi käyttöaika ei häiriinny, ja saat näppärästi hoidettua vanhan osan uuteen. TANA varaosat ovat suunniteltu kestämään sekä tarjoamaan TANA koneellesi optimaalisen toimintakyvyn. Käyttämällä vain alkuperäisiä TANA varaosia, pidennät TANA koneesi käyttöikää ja varmistat sen ihanteellisen toiminnan. Jos haluat tietää lisää TANA varaosista, klikkaa alta ja lataa esitteemme!

Roottorit

44 terällä varustettu roottori parantaa jätehuoltoprosessin tehokkuutta. Koneen 33 teräisen vakioroottorin lisäksi voidaan TANA koneeseen valita jopa kuudesta eri roottorivaihtoehdosta. Optimoi TANA koneesi omiin tarpeisiisi sataprosenttisesti!

Tutustu roottoreihimme!


Huolto-osat

TANA huoltosarja on tuntiperusteinen huoltosarja, joka pitää koneesi kunnossa. TANA huoltosarja sisältää kaikki tarvittavat suodattimet ja lisätarvikkeet yhdessä paketissa omatoimista huoltoa varten. TANA huoltosarja tuo lisää tehokkuutta TANA koneesi tarpeelliseen huoltoon ja kunnossapitoon. Hoida koneesi määräaikaishuolto kätevästi ja helposti, tilaamalla TANA huoltosarja! Lisätiedon tarpeessa, lataa esite alta!

Varaosat aiempiin TANA malleihin

TANA koneet ovat elämänmittaisia kumppaneita, ja haluamme, että TANA koneesi palvelee sinua nyt ja tulevaisuudessa. Tämän vuoksi, löydät varaosat myös aiempiin TANA malleihin suoraan meiltä. Näillä varaosilla takaat aiempien TANA mallien, kuten F sarjan kaatopaikkajyrien sekä A ja B sarjan repijöiden moitteettoman toimivuuden jatkossakin. Alkuperäiset TANA varaosat auttavat sinua saavuttamaan ihanteellisen suorituskyvyn ja maksimi käyttöasteen vuosi toisensa jälkeen.

Haluatko lisätietoa TANAn varaosista?

Ota yhteyttä paikalliseen TANA jälleenmyyjään, he auttavat mielellään!

Kirjaudu Tana eSpares järjestelmään tästä