Hae

Generic filters
Exact matches only

Lähin jälleenmyyjä

TANA From Waste to Value®

Keskitymme kestäviin ja yksinkertaisiin työkaluihin, joiden avulla ihmiset voisivat työskennellä älykkäämmin. Autamme heitä keskittymään pelkkien koneiden sijasta tuloksiin.

Yrityksen slogani ”TANA From Waste to Value®” symboloi omistautumistamme, johon kuuluu suunnittelultaan ja ominaisuuksiltaan uniikkien koneiden valmistamisen lisäksi pyrkimys tarjota asiakkaillemme ratkaisuja ja palveluita tuottavuuden kehittämiseksi. Missiomme on kehittää asiakkaidemme liiketoimintaa ja auttaa heitä kasvattamaan liikevaihtoaan - tuottaa lisäarvoa jätteestä.

Maailma muuttuu nopeassa tahdissa.

Nykyään puhutaan paljon teollisuuden internetistä (IoT), datavetoisesta päätöksenteosta ja jätehuollon kestävästä kehityksestä. Mekin haluaisimme puhua näistä asioista, mutta päätimme lopettaa jargonian. Uskomme, että toiminta on puhetta tärkeämpää. Siksi keskitymme kestäviin ja yksinkertaisiin työkaluihin, joiden avulla ihmiset voisivat työskennellä älykkäämmin. Tana keskittyy voimakkaasti työmaalle sijoittuviin palveluihin ja koneisiin, jotka pitävät tulovirrat käynnissä. Pitääksemme asiat yksinkertaisina älykkyytemme ja innovatiivisuutemme ovat jo sisäänrakennettuina kestäviin koneisiimme.

Muutamme jätteen arvoksi.

Tana nyt

Vuonna 1971 perustettu ympäristöteknologian suomalainen kasvuyritys

TANA-koneita myydään yli 50 maahan 34 valtuutetun Tana-jälleenmyyjän avulla

Tana-jälleenmyyjät tukevat asiakasta koneen koko eliniän ajan teknisen tuen, varaosien ja muiden jälkipalveluiden avulla

TANAn kehityshistoria. 50 vuoden kokemuksella

Kaikki alkoi nuoren suomalaisen yrittäjän ja keksijän tinkimättömästä asenteesta. Hän kehitti kaatopaikkajyrän, joka oli rakennettu kumipyörillä varustetun tavallisen traktorin pohjalta. Näin Tana otti ensimmäiset askeleet kohti globaalia jätehuoltotoimintaa.

Tanan tarina

Tanan toimintatavat Ratkaisujen löytäminen ja asiakkaiden tulosten parantaminen on mielenkiintoista. Ei pelkkä kone.

Uskomme, että toiminta on puhetta tärkeämpää. Teemme kaikkemme kehittääksemme parempia työkaluja liikevoiton kasvattamiseksi. Uskallamme ajatella totutusta poikkeavalla tavalla ja pyrimme kehittymään jatkuvasti.

Tanan tapa toimia

Tana R&D Center. Tehokkaan suorituskyvyn kehittäjät

Tavoitteemme on kehittää mahdollisimman tehokkaita ja huolellisesti suunniteltuja tuotteita. Kaikki prototyypit valmistetaan Tana R&D Centerillä, jotta tuotekehitys olisi nopeaa ja laatu mahdollisimman hyvää. Autamme Tanan jälleenmyyjien ja henkilökunnan koulutuksessa ja tarjoamme koneiden virtuaalisia käyttökokemuksia.

Haluatko liittyä tiimiin?

Ihmiset ja urat. Tanan työntekijät saavat asiat tehtyä

Uskomme vilpittömästi, että ihmiset ovat avain menestykseen. Tästä syystä kiinnitämme erityistä huomiota asiakaspalveluun sekä tiimimme hyvinvointiin ja motivoimiseen.

Ihmiset ja urat