Hae

Search
Generic filters
Exact matches only

Maa & kieli

Valitse ensin maa, jotta näet lähimmän Tana-jälleenmyyjäsi.

10 prosenttia parempi tiivistys kiinnostaa. Ei pelkkä kaatopaikkajyrä.

Kaatopaikan elinikää voidaan pidentää useilla vuosilla käyttämällä TANA-kaatopaikkajyrää. TANA-kaatopaikkajyrä tiivistää penkan vähintään kymmenen prosenttia paremmin kuin mikään muu kone – tälle annamme takuun. Käyttökustannuksissa syntyy iso säästö, kun ajokertoja, työtunteja ja polttoainetta tarvitaan vähemmän. Kaatopaikan pidempi käyttöikä ja kaatopaikkajyrän alhaisemmat käyttökustannukset saavat tuloslaskelman alimman rivin näyttämään paljon entistä paremmalta.

4 helppoa keinoa optimoida kaatopaikkajyrän käyttö

Tiivistä 10 prosenttia paremmin – Takuulla

Jätteen tiivistäminen tiukemmin mahdollistaa sen, että jätettä mahtuu samalle alueelle entistä enemmän ja aluetta voi käyttää pidempään. Parempi tiivistäminen säästää huomattavasti kaatopaikan kokonaiskustannuksia. Annamme takuun, että tiivistät TANA:n kaatopaikkajyrällä jätepenkan vähintään kymmenen prosenttia tiiviimmäksi kuin millään toisella koneella. 

Menestystarina


Maksimoi tehokkuus – Minimoi kustannukset

Päivästä toiseen tehokkaasti työskentelevä kone ja pienet polttoainekulut luovat lisäarvoa yrityksellesi. Polttoainekustannus on usein suurin yksittäinen menoerä kaatopaikkajyrää käytettäessä. Kahdella täysleveällä rummulla varustettu TANA tiivistää materiaalin tehokkaammin kuin nelipyöräinen jyrä. TANA-kaatopaikkajyrien moottorit ovat lisäksi erittäin polttoainetaloudellisia. 

Tsekkaa TANA videot!

Aja fiksummin – Enemmän tuottoa, vähemmän tunteja

Älä pelkästään työskentele nopeammin ja kovemmin – työskentele fiksummin. TANA-kaatopaikkajyrällä tarvitset vähemmän ajokertoja, mikä säästää sekä polttoainetta että työtunteja. Voit myös optimoida koneen käyttöä ja huoltoa reaaliaikaisen etäseurannan avulla. 

TANA-kaatopaikkajyrät


Antennit ulkona – Reaaliaikainen etäseuranta tehostaa työskentelyä

TANA ProTrack® on älykäs digitaalinen palvelukonsepti, joka parantaa tehokkuutta, helpottaa työn raportointia ja sitouttaa henkilökuntaa. TANA ProTrack® ei pelkästään laske tuloja, menoja ja niiden erotusta – se myös auttaa sinua käyttämään konettasi paremmin ja tehokkaammin. 

TANA ProTrack®

Enemmän kuin kone. TANA-kaatopaikkajyrä on kaikkea mitä tarvitset.

TANA:n kaatopaikkajyrässä on jäykkä runko, jonka koko voima ja paino välittyvät kahden täysleveän rummun ja murskaushampaiden avulla tiivistettävään pintaan. Lopputuloksena on erittäin sileä, kiinteä ja tasainen penkka. 

Tarkempi työskennellä kuin nelipyöräinen

Parempi polttoainetalous kuin nelipyöräisellä

Taatusti vähintään 10 prosenttia parempi tiivistys kuin muilla koneilla

Kaatopaikkajyrien alhaisin painopiste

Luotettava ja tasainen tiivistyminen täysleveillä rummuilla

Markkinoiden paras ohjaamonäkyvyys

Enemmän kuin kone