Hae

Generic filters
Exact matches only

Lähin jälleenmyyjä

Vaihtuvat jätelajit eivät TANA Shark repijää hetkauta

TANA Shark teollisuusjätteenrepijä on markkinoiden monipuolisin, ja täydellinen kone erilaisten, jopa päivittäin vaihtuvien jätemateriaalien käsittelyyn. Edes haastavimmat jätelajit, kuten patjat, suuret renkaat, venyvät muovit ja kaapelit, eivät lannista TANA Shark repijää.

Käytöstä poistetut renkaat

TANA Shark repii helposti kaikenlaiset renkaat, myös räjäytysmatot ja raskaan kaluston renkaat. Magneetti erottelee terässäikeet tehokkaasti rengasmurskeesta.

Käytetyt patjat

Joustinpatjat ovat jokaisen jätteenkäsittelijän painajainen. Patjoja ei voi tehokkaasti tiivistää kaatopaikalle, ja jouset ovat hankalia useimmille repijöille. Hitaasti pyörivälle ja voimakkaasti vääntävälle TANA Shark -repijälle patjat ovat kuitenkin helppoa purtavaa.

Rakennus- ja purkujäte

Rakennus- ja purkujäte voi sisältää lähes mitä tahansa puusta kiviin. TANA Shark käsittelee helposti jätepuun, alumiiniprofiilit, eristemateriaalit ja kohtalaiset määrät betonijätettä, vaikkei varsinaisesti olekaan tarkoitettu betonin murskaukseen.

Kaapelit ja johdot

Kaapelit sisältävät usein arvokkaita raaka-aineita, jotka on vaikea murskata, erotella ja kierrättää. Hyvin suojatun roottorin ja vaihdelaatikon ansiosta TANA Shark -repijä voi käsitellä myös kaapelit ilman riskiä konevauriosta tai tukoksista.

Muovit

Kaikki muovi ei ole samanlaista; PET/PETE juomapulloista, HDPE muovirasioista, putkista ja rakennusmateriaaleista, PVC putkitöiden putkista, lääkejätteistä ja leluista, LDPE kääreistä, PP&PS pakkauksista ja rakentamisesta jne. Muovia on kaikkialla ja kaikessa, mikä tekee siitä monimutkaisen jätteen käsitellä.

Kaupan ja teollisuuden jäte

Kaupan ja teollisuuden jäte sisältää tyypillisesti paljon muovia. TANA Shark on oikea kone pehmeiden ja kovien muovien repimiseen, mukaan lukien vaikeat, pitkät ja pehmeät pakkausmuovit.

Jätepuu

Tietyn tyyppinen jätepuu, kuten ratapölkyt, edellyttävät tehokasta repijää, joka kestää metallisia nauloja, pultteja ja tankoja, jotka voivat tavallisesti haitata tai vaurioittaa varsinkin suurnopeusrepijöitä. Vankka hitaan nopeuden TANA Shark on parhaimmillaan epäpuhtaan jätepuun repimisessä.

Jätepuu

Pulpperijäte

Uusiopaperin tuotannossa syntyvä siistaamon pulpperijäte on hyvin vaativa jätelaji kierrätettäväksi. TANA Shark -repijällä sen käsittely kuitenkin onnistuu, jolloin jätteen sisältämä muovi voidaan polttaa energiaksi ja myydä metalli kierrätykseen.

Haluatko tietää kuinka

pienentää jätteen repimisen kustannuksia?