Hae

Generic filters
Exact matches only

Lähin jälleenmyyjä

Waste-to-energy on ratkaisu moneen

Ilmastoa tuhoavien ja ilmaston lämpenemistä aiheuttavien kasvihuonekaasupäästöjen vähentämiseksi, waste-to-energy toimii suurena osana hiilineutraalia tulevaisuutta.

TANA Shark -repijän ainutlaatuinen monikäyttöisyys – Repimällä energiaa erilaisista jätteistä

Jätevirtojen koostumus vaihtelee jatkuvasti. Jätteiden käsittelyprosessin täytyy olla joustava, koska raaka-aineen ja loppumateriaalin lajit vaihtelevat. Kaupan ja teollisuuden jätteet, renkaat, rakennus- ja purkujäte sekä muut jätejakeet voidaan repiä peräjälkeen.

Energiajätteen käsittelyssä repijän tulee olla joustava ja tehokas. Hitaasti vääntävä TANA Shark on äärimmäisen monipuolinen ja pystyy käsittelemään monenlaista jätettä patjoista jätepuuhun. Lisävarusteena saatava magneetti auttaa poistamaan metallin materiaalivirrasta. Yhdellä TANA Shark -repijällä voidaan usein korvata kaksi repijää tai repijän ja seulan yhdistelmä. TANA Shark on myös yksi markkinoiden painavimmista repijöistä, mikä kertoo rakenteen järeydestä, komponenttien kestävyydestä ja pitkästä käyttöiästä.

TANA repijät

Kierrätyspolttoaineen valmistus

TDF Rengasperäinen polttoaine

Käytöstä poistetuista renkaista voidaan valmistaa kierrätyspolttoainetta. Uusi TANA 440-repijä varustettuna 44-teräisellä roottorilla repii renkaat jopa 50 millimetrin paloiksi yhdellä käsittelyllä.

SRF Kiinteät kierrätyspolttoaineet

SRF-jätepolttoainetta syntyy, kun kiinteää jätettä murskataan ja tarvittaessa kuivatetaan. Raaka-aineena käytetään esimerkiksi rakennus- ja purkujätettä sekä kaupan ja teollisuuden jätteitä. SRF-kierrätyspolttoaineen tuotanto vaatii erittäin monipuolisen repijän, kuten TANA Shark 440.

RDF Jätteestä johdettu polttoaine

RDF-jätepolttoainetta tuotetaan yleensä rakennus- ja purkujätteestä, kaupan ja teollisuuden jätteistä sekä kiinteästä sekajätteestä. Erilaiset muovit ovat tyypillinen ainesosa RDF-kierrätyspolttoaineessa. TANA Shark -repijä käsittelee helposti myös sitkeät ja venyvät muovit.

Pidä kulut kurissa. Optimoi koko prosessi.

Energiakulu voi olla suurempi kuin voittomarginaali, kun jätteitä käsitellään energiakäyttöön sopiviksi. Kun jätteiden energiakäyttöä halutaan lisätä kustannustehokkaasti, pitää koko prosessi optimoida mahdollisimman tehokkaaksi. Prosessin optimoiminen vaatii sitä, että huomiota kiinnitetään polttoaineen- tai sähkönkulutukseen, tehokkaiden työntuntien määrään, huoltokuluihin ja siihen montako konetta ja työntekijää prosessissa tarvitaan. TANA Shark tuottaa reaaliaikaista dataa kaikesta toiminnasta ja auttaa sinua optimoimaan koko repijäketjun toiminnan. 

TANA ProTrack® auttaa repimisprosessin optimoinnissa