Hae

Generic filters
Exact matches only

Lähin jälleenmyyjä

TANA Sharkilla revit kaiken, paitsi pelihoususi

Haluatko kattavamman käyttöasteen ja enemmän tulosta? Monipuolinen ja luotettava TANA Shark repijä on oikea ratkaisu sinulle, joka haluat saada hommat hoidettua tehokkaasti, luotettavasti ja optimoituna juuri sinun tarpeisiisi. TANA Shark 440 DTeco - se monipuolisin teollisjätteen mobiili repijä Suomeen.

Maan valinta

Valikoimamme vaihtelee maittain, joten jotta näet juuri ne koneet jotka ovat saatavilla sinulle, valitsethan maasi

Tela-alustainen repijä

TANA Shark 440DT ja 440DTeco - se monipuolisin teollisjätteen mobiili repijä, jonka kapasiteetti ja tuotantokyky ovat erinomaiset. Uusissa TANA Shark repijöissä on useita parannuksia verrattuna vanhempiin malleihimme ja toiminnot ovat omaa luokkaansa. Saat lisää voittoa alhaisemmalla polttoaineenkulutuksella, pienemmillä koneen käyttökustannuksilla sekä parannetulla käytettävyydellä ja huollettavuudella. Tanan vankat koneet ovat kuin luotuja kestämään ja maksimoimaan tuotantokykyä.

440DT

EU Stage IIIA/U.S. EPA Tier 3 Diesel
Lisätietoa

440DTeco

EU Stage V/U.S. EPA Tier 4(f) Diesel
Lisätietoa

220DTeco

EU Stage V/U.S. EPA Tier 4(f) Diesel
Lisätietoa

440ET

Electric
Lisätietoa

Repijä puoliperävaunulla

TANA Shark repijät puoliperävaunulla ovat kiinteään repijään verrattuna ennen kaikkea helppo siirtää. Valittavana on joko dieselmoottori tai 6 desibeliä hiljaisempi nollapäästöinen sähkömoottori. TANAN repijöiden tehokkuus ja monipuolisuus mahdollistavat tuoton kasvattamisen ja kulujen pienentämisen.

440D

EU Stage IIIA/U.S. EPA Tier 3 Diesel
Lisätietoa

440Deco

EU Stage V/U.S. EPA Tier 4(f) Diesel
Lisätietoa

440EM

Electric
Lisätietoa

Kiinteä repijä

TANA Shark 440E repijä on hydraulikäyttöinen, sähkömoottorilla toimiva, yksiakselinen, hidaskäyntinen kiinteä repijä, joka pysyy paikallaan kuin liimattuna. Se takaa nollapäästöt ja on 6 desibeliä edeltäjäänsä hiljaisempi. TANA repijän poikkeuksellisen korkeatasoinen luotettavuus, tehokkuus ja tuotantokyky mahdollistavat TANA Shark repijän omistajalle mahdollisuuden takoa enempi tuohta.
Tanan koneet maailmalla

440E

Electric
Lisätietoa

Valitse oikea repijä tarpeisiisi

ja säästä aikaa muuhunkin