Hae

Etsi
Generic filters
Exact matches only

Maa & kieli

Lähin jälleenmyyjä

Kansainvälinen

Tuloksen tekeminen on kiinnostavaa. Ei pelkkä kone.

Tavoitteemme on yksinkertainen. Haluamme, että asiakkaamme voivat muuntaa jätteensä lisäarvoksi. Keskitymme kestäviin ja yksinkertaisiin työkaluihin, joiden avulla työt voidaan tehdä älykkäämmin.
Haluatko tehdä enemmän voittoa?

Avullamme olet jätehuoltoyritysten eturintamassa

Kierrätystalous ja kestävä kehitys ovat tulleet jäädäkseen. Yksinkertaisin tapa liikevoiton kasvattamiseen on jo olemassa olevien resurssien kehittäminen. Siksi autamme ihmisiä keskittymään pelkkien koneiden sijaan etupäässä tuloksiin.

Kaatopaikkatoiminta

10 % tehokkaampi tiivistäminen on kiinnostava mahdollisuus. Opi kehittämään ja optimoimaan kaatopaikkasi toimintaa.

Kaatopaikkatoiminta

Jätteestä energiaksi

Opi lisää prosessista, jossa muutetaan teollisuuden jätteet ja materiaalit tehokkaasti vaihtoehtoiseksi polttoaineeksi.

Jätteestä energiaksi

Materiaalien hyödyntäminen ja uudelleenkäyttö

Opi lisää uudelleenkäytettävien materiaalien ja jätevirtojen käsittelemisestä tuottaviksi resursseiksi.

Materiaalien hyödyntäminen

Enemmän käytettävyysaikaa. Kestävät ja monipuoliset koneet

Emme koskaan tingi tuotteidemme ja palveluidemme laadusta. Kestävät ja monipuoliset koneemme on tarkoitettu kovaan työhön ja niissä on kaikki tarvittava jätehuoltotoiminnan uudistamiseen. Sisäänrakennetun älykkyytensä ansiosta koneet muuttavat yksinkertaisen työn tehokkaiksi prosesseiksi.

TANA-tuotteet
TANA distributor network

Paikallinen ja globaali asiakaspalvelu

Tärkeintä toiminnassamme on globaali ja paikallinen yhteistyö jo 50 maassa. Keskitymme pitämään mahdollisimman hyvää huolta asiakkaistamme ja valtuutettu jälleenmyyjäverkostomme tarjoaa koneiden koko käyttöiän ajan teknistä tukea, jälkipalveluita sekä varaosia. Suomessa TANA-koneesi huoltaa ja ylläpitää Tana Rental Oy.

Palvelut ja myynti

Jatkuva työnkulku Työskennellään älykkäämmin yhdessä.

Asioiden muuttaminen onnistuu helpoiten siten, että kehitetään jo käytössä olevia resursseja ja työskentelytapoja. Teemme kestävistä koneistamme yritystoiminnan kehitystyökaluja, jotka toimivat informaation ja sisäänrakennetun älykkyyden voimalla. Yhdistämme koneet ja ihmiset älykkäästi toimivaksi kokonaisuudeksi.

TANA ProTrack®

Kehitä toimintaasi tuottavammaksi. TANA From Waste to Value®

Tuloksen tekeminen on helpompaa, kun päätökset perustuvat tietoihin, eivätkä mututuntumaan. Koneiden yhdistäminen verkkoon on tapamme rakentaa älykästä kiinteän jätteen käsittelyteknologiaa. Tiedämme, että reaaliaikaiset tiedot auttavat kaikkia kehittämään liiketoimintaansa. Avullamme olet askeleen edellä yksinkertaisessa, modernissa ja älykkäässä liiketoiminnassa.

Tanan toimintatavat

Jätteiden resurssointi alkaa älykkäästä ajattelusta. Tuemme raskaan työn tekijöitä.

Olemme sitoutuneet asioiden hoitamiseen. Autamme asiakkaita pitämään huomion tuloksissa pelkkien koneiden sijaan. Emme tee kompromisseja tuotteidemme ja palveluidemme laadun suhteen. Jotta asiat olisivat mahdollisimman yksinkertaisia, käyttämämme älykkyys ja innovaatiokyky ovat sisäänrakennettuina kaikissa ihmisissä ja koneissa. Tehtävämme on tuottaa lisäarvoa jätteestä.

Ihmiset ja urat