Hae

Generic filters
Exact matches only

Lähin jälleenmyyjä

Enemmän kuin pelkkiä koneita.

Tana Oy on ympäristöteknologiayritys, joka edistää kestävää kehitystä tarjoamalla älykkäitä laitteita ja ratkaisuja kiinteän jätteen käsittelyyn. Tavoitteemme on yksinkertainen - haluamme, että asiakkaamme voivat luoda jätteelle uutta arvoa. Tarjoamme jätehuollon älykkäimmät ja luotettavimmat koneet, jotka ovat kestäviä ja helppokäyttöisiä. Oletko valmis jättämään jäljen josta voit olla ylpeä?

2 toukokuun, 2024

Tanan toimitusjohtajan viitekehys kiertotalouden tiekartalle

Lue lisää

3 huhtikuun, 2024

Tana Oy tähtää entistä vahvempaan kasvuun pääomasijoittaja CapMan Growthin tukemana

Lue lisää

22 maaliskuun, 2024

Tanan ympäristöystävällinen innovaatio

Lue lisää

28 helmikuun, 2024

Tana Oy aloittaa koneiden jälleenrakentamis-hankkeen

Lue lisää

14 helmikuun, 2024

Toimialamme on rekrytointimagneetti

Lue lisää

Ole askeleen edellä

On tärkeää huomata että, kierrätystalous ja kestävä kehitys ovat tulleet jäädäkseen. On samalla selvää että, nykyisten ja tulevien sukupolvien tulevaisuuden turvaaminen, sekä ympäristöasioiden pöytään nostaminen, voivat kuulostaa vähintäänkin monimutkaiselta. Useissa tapauksissa jopa ylitsepääsemättömältä. Tästä huolimatta, pyörän uudelleenkeksiminen ei kuitenkaan ole tarpeen. Panostamalla jo olemassa olevan kehittämiseen, saat tuloksia aikaan vaivattomasti.
Me Tanalla voimme auttaa.

Kierrätys

Kiertotalouden ratkaisujen kehittämisestä on tullut kansainvälinen välttämättömyys. Opi lisää materiaalin hyödyntämisestä, uudelleenkäytöstä ja jätteiden muuttamisesta energiaksi, mutta myös miksi TANA Shark on täydellinen kone erilaisten jätemateriaalien käsittelyyn.

Opi lisää kierrätyksestä

Kaatopaikkatoiminta

Kaatopaikan pidemmän käyttöiän ja alhaisempien käyttökustannusten yhdistelmällä on suuri ero kaatopaikan tiivistimen eliniän kannalta. Mitä jos voit tiivistää jätettä 10% enemmän? Opi parantamaan ja optimoimaan kaatopaikkatoimintojasi.

Opi lisää kaatopaikkatoiminnoista

Käyttöasteen edistäminen Jätehuollon älykkäät koneet.

Emme koskaan tingi tuotteidemme ja palveluidemme helppokäyttöisyydestä ja laadusta. Tämän mielessä pitäen, kestävät ja monipuoliset koneemme eivät pelkää kovaa työtä, ja seisovatkin jykevästi jätehuolto-alan kärjessä nyt, ja tulevaisuudessa. Sisäänrakennetun älynsä ansiosta, TANAn jätehuollon älykkäät koneet tekevät yksinkertaisesta työstä tehokasta toimintaa.

TANA tuotteet
Tana Oy maailma kansainvälisyys international global

Asiakastuki Suomessa ja maailmalla

Tekemisemme suola piilee niin paikallisessa kuin kansainvälisessäkin yhteistyössä. Sen mukaisesti, Tanan löytää jo yli 50 maasta, eikä kasvun hidastumista ole havaittavissa. Keskitymme pitämään asiakkaistamme mahdollisimman hyvää huolta ja tämän allekirjoittavat myös valtuutetut jälleenmyyjämme. He tarjoavat toiminnallaan teknistä tukea, jälkimarkkinointia sekä varaosamyyntiä, läpi koneen käyttöiän. Suomessa TANA-koneesi huoltaa ja ylläpitää Tana Rental Oy

Palvelut ja myynti

Työnkulun jatkuvuus Työskennellään älykkäämmin yhdessä.

Jos haluat muuttaa maailmaa, pääset hyvään alkuun kehittämällä jo käytössä olevia työskentelytapoja ja voimavaroja. Onneksesi, TANA-koneidemme sydämessä sykkii data ja sisäänrakennettu älykkyys, jonka ansiosta yhdistämme koneet ja ihmiset älykkäästi toimivaksi kokonaisuudeksi.

TANA ProTrack®

Tuloskasvun kiihdyttäminen TANA From Waste to Value®

Kun tekemäsi päätökset perustuvat mututuntuman sijasta dataan, tuloskasvu kiihtyy kuin itsestään. Valmistaaksemme älykästä kiinteän jätteen käsittelyteknologiaa, päätimme kytkeä koneet pilveen, sekä sulauttaa koneet pelaamaan yhteen. On sanomattakin selvää, että liiketoiminnan kehityksen kulmakivenä toimii reaali-aikainen tieto. Kanssamme voit menestyä tehokkaalla, modernilla ja älykkäällä liiketoiminnalla.

Tanan toimintatavat

Jätehuolto alkaa älykkäästä ajattelusta Tuemme raskaan työn raatajia.

Toimintatapamme kiteytyy hyvin sanontaan ”Mennään eikä meinata”. Tanan toimintamalli perustuu moderniin verkostokonseptiin, joka mahdollistaa keskittymisen asiakkaiden tarpeisiin ja nopeaan kasvuun. Uskomme menestyksen syntyvän ihmisten kautta: panostamme asiakaskokemukseen sekä oman tiimimme hyvinvointiin ja motivaatioon. Emme tee kompromisseja tuotteidemme ja palveluidemme laadun suhteen. Yksinkertaistettuna, mainitsemamme älykkyys ja innovaatiokyky ovat sisäänrakennettuina TANA-koneiden lisäksi, myös ihan jokaisessa Tanalaisessa. Yhteinen missiomme on luoda jätteelle uutta arvoa.

Ura meillä