Hae

Generic filters
Exact matches only

Lähin jälleenmyyjä

Kaikki tarvittava yhdessä modulaarisessa paketissa

Seulomalla jätteet, voit tuottaa tietyn partikkelikoon kierrätystä ja uudelleenkäyttöä varten, parantaa lopputuotteen laatua partikkelikoon suhteen tai poistaa inerttiä epäorgaanista hienoainesta. TANA X552T/X553T kiekkoseula jätteenkäsittelyyn on erinomainen ratkaisu jätehallinnan toimintojen kehittämisessä.

TANA X552T/X553T kiekkoseula on erittäin monipuolinen seulontaratkaisu, jolla voidaan seuloa lähes mitä vain minimaalisella tukkeutumisella. Seulontaprosessi voidaan sen helpon säädettävyyden ja ainutlaatuisen älykkyyden ansiosta helposti optimoida eri materiaaleille, syöttömenetelmille sekä muille prosessivaatimuksille. Modulaarinen seulontataso vie säädettävyyden uudelle tasolle, koska se voidaan helposti konfiguroida kahta tai kolmea jäteosiota varten tarpeiden mukaisesti.

Vaivatonta menestystä yrityksellesi!

TANA X553T disc screen


Nerokas kiekkoseula jätteenkäsittelyyn

Patentoidut TANA kiekot – minimoi jätteen kiertyminen ja seulan tukkeutuminen

Vaihtoehtona kolmen jakeen seulonta (X553T) – räätälöi tarpeesi mukaan

Modulaarinen seulontataso – helppo puhdistaa ja huoltaa

TanaConnect® – helppo prosessin säätö ja hienosäätö

Materiaalien hyödyntäminen ja uudelleenkäyttö ovat kasvava yritystoiminnan ala. Jätemäärän vähentäminen, jätteiden uusiokäyttö ja jätteiden talteenotto tekevät jätehuollosta vastuullista, minkä lisäksi se on tuottoisaa. Erittäin monipuolinen seulontakone soveltuu helposti monen tyyppisen jätteen käsittelyyn.