Hae

Generic filters
Exact matches only

Lähin jälleenmyyjä

Tuottavuuden parantaminen - Tanan toimintatapa

Uskomme, että toiminta on puhetta tärkeämpää. Emme tee kompromisseja työkalujemme ja palveluidemme laadun tai yksinkertaisuuden suhteen.

Teot ja tavoitteet

Arvot Vähemmän puhetta, enemmän toimintaa.

Avoimuus sisäisesti sekä sidosryhmiemme kesken

Pyrkimys jatkuvaan kehitykseen

Rohkeus katsoa asioita uusin tavoin

Sitoutuminen asioiden loppuunsaattamiseen

Visio Koneiden yhteistyö

Jätehuoltoalan älykkäimpien, tehokkaimpien ja oppivimpien ratkaisujen luominen teknologian avulla. Olemme askeleen edellä yksinkertaisen, älykkään, modernin ja dynaamisen työtapamme ansiosta. Olemme ottaneet teollisen internetin käyttöön ja tehneet kestävistä koneistamme datavetoisen liiketoiminnan kehitystyökaluja.

Missio Jätteestä lisäarvoa

Olemme matkalla kohti kiertotaloutta. Asioiden muuttaminen onnistuu helpoiten siten, että kehitetään jo käytössä olevia resursseja ja työskentelytapoja. Tiedämme, että koneiden yhdistäminen verkkoon auttaa kaikkia kehittämään liiketoimintaansa. Siksi koneiden yhdistäminen verkkoon on tapamme luoda älykästä kiinteiden jätteiden käsittelyteknologiaa.

Ympäristö ja laatu Askeleen lähempänä parempaa tulevaisuutta

Jätteen muuntaminen lisäarvoksi on tapamme saada muutos aikaan. Voiton tekeminen ja ympäristön kuormituksen vähentäminen samaan aikaan on tätä päivää. Paranna tehokkuuttasi ja opi uusia tapoja päästöjen minimoimiseksi ja tuottojen maksimoimiseksi TANAn kanssa.