Hae

Etsi
Generic filters
Exact matches only

Maa & kieli

Lähin jälleenmyyjä

Kansainvälinen

Enemmän kuin pelkkiä koneita.

Tavoitteemme on yksinkertainen - haluamme, että asiakkaamme voivat luoda jätteelle uutta arvoa. Keskitymme tarjoamaan työteliäille työntekijöille jätehuollon älykkäät koneet, jotka ovat kestäviä ja helppokäyttöisiä. Oletko valmis jättämään jäljen josta voit olla ylpeä?

Ole askeleen edellä

On tärkeää huomata että, kierrätystalous ja kestävä kehitys ovat tulleet jäädäkseen. On samalla selvää että, nykyisten ja tulevien sukupolvien tulevaisuuden turvaaminen, sekä ympäristöasioiden pöytään nostaminen, voivat kuulostaa vähintäänkin monimutkaiselta. Useissa tapauksissa jopa ylitsepääsemättömältä. Tästä huolimatta, pyörän uudelleenkeksiminen ei kuitenkaan ole tarpeen. Panostamalla jo olemassa olevan kehittämiseen, saat tuloksia aikaan vaivattomasti.
Me Tanalla voimme auttaa.

Kaatopaikkatoiminta

Opi kehittämään ja optimoimaan kaatopaikkasi toimintaa.

Kaatopaikkatoiminta

Jätteestä energiaksi

Opi miten muuttaa teollisuusjäte ja materiaalit vaihtoehtoiseksi polttoaineeksi.

Jätteestä energiaksi

Jätteen uusiokäyttö

Opi uudelleenkäytettävien materiaalien ja jätevirtojen käsittelystä.

Jätteen uusiokäyttö

Käyttöasteen edistäminen Jätehuollon älykkäät koneet.

Emme koskaan tingi tuotteidemme ja palveluidemme helppokäyttöisyydestä ja laadusta. Tämän mielessä pitäen, kestävät ja monipuoliset koneemme eivät pelkää kovaa työtä, ja seisovatkin jykevästi jätehuolto-alan kärjessä nyt, ja tulevaisuudessa. Sisäänrakennetun älynsä ansiosta, TANAn jätehuollon älykkäät koneet tekevät yksinkertaisesta työstä tehokasta toimintaa.

TANA tuotteet

Asiakastuki Suomessa ja maailmalla

Tekemisemme suola piilee niin paikallisessa kuin kansainvälisessäkin yhteistyössä. Sen mukaisesti, Tanan löytää jo yli 50 maasta, eikä kasvun hidastumista ole havaittavissa. Keskitymme pitämään asiakkaistamme mahdollisimman hyvää huolta ja tämän allekirjoittavat myös valtuutetut jälleenmyyjämme. He tarjoavat toiminnallaan teknistä tukea, jälkimarkkinointia sekä varaosamyyntiä, läpi koneen käyttöiän. Suomessa TANA-koneesi huoltaa ja ylläpitää Tana Rental Oy

Palvelut ja myynti

Työnkulun jatkuvuus Työskennellään älykkäämmin yhdessä.

Jos haluat muuttaa maailmaa, pääset hyvään alkuun kehittämällä jo käytössä olevia työskentelytapoja ja voimavaroja. Onneksesi, TANA-koneidemme sydämessä sykkii data ja sisäänrakennettu älykkyys, jonka ansiosta yhdistämme koneet ja ihmiset älykkäästi toimivaksi kokonaisuudeksi.

TANA ProTrack®

Tuloskasvun kiihdyttäminen TANA From Waste to Value®

Kun tekemäsi päätökset perustuvat mututuntuman sijasta dataan, tuloskasvu kiihtyy kuin itsestään. Valmistaaksemme älykästä kiinteän jätteen käsittelyteknologiaa, päätimme kytkeä koneet pilveen, sekä sulauttaa koneet pelaamaan yhteen. On sanomattakin selvää, että liiketoiminnan kehityksen kulmakivenä toimii reaali-aikainen tieto. Kanssamme voit kiihdyttää kilpailijan ohi helppokäyttöisellä, modernilla ja älykkäällä liiketoiminnalla.

Tanan toimintatavat

Jätehuolto alkaa älykkäästä ajattelusta Tuemme raskaan työn raatajia.

Toimintatapamme kiteytyy hyvin sanontaan ”Mennään eikä meinata”. Tavoitteenamme on auttaa Teitä, raskaan työn raatajat. Haluamme, että kiinnitätte huomionne koneiden lisäksi, myös tuloskasvuun. Emme tee kompromisseja tuotteidemme ja palveluidemme laadun suhteen. Yksinkertaistettuna, mainitsemamme älykkyys ja innovaatiokyky ovat sisäänrakennettuina TANA-koneiden lisäksi, myös ihan jokaisessa Tanalaisessa. Yhteinen missiomme on luoda jätteelle uutta arvoa.

Ura meillä