Dun & Bradstreet arvioi yritysten luottokelpoisuutta ja selviytymiskykyä joka vuosi, ja meillä on ylpeys ja kunnia ilmoittaa, että olemme saaneet AAA-luottoluokituksen.

AAA-luokitus on markkinoiden tunnetuin luokitusmalli. Se on automaattinen, jatkuvasti päivitettävä luottokelpoisuus-luokitusjärjestelmä. Keräämällä ja analysoimalla järjestelmällisesti toimintaa, taustaa, taloutta ja maksukykyä koskevia tietoja, se arvioi yrityksen luottokelpoisuutta ja kykyä hoitaa normaaliin liiketoimintaan liittyviä velvoitteita. Koska AAA-luokitus päivittyy automaattisesti, sen tiedot ovat reaaliaikaisempia kuin minkään muun luottokelpoisuus-luokituksen. Ja koska se on myös mekaanisesti toteutettu, se on aina objektiivinen ja helpottaa yritysten vertailua.

Sekä Tana Oy:lle että Tana Group Oy:lle on myönnetty korkein luottoluokitus, AAA. Vain 3 % suomalaisyrityksistä saavuttaa tämän kolminkertaisen A-luokituksen. Korkeimman AAA-luokituksen saaminen on osoitus koko verkostollemme ja henkilöstöllemme siitä, että olemme vankka ja vakaa yritys, jonka toiminta on laadukasta ja ammattitaito äärimmäisen asiantuntevaa. Olemme uskomattoman ylpeitä saavutuksestamme ja jatkamme ahkeroiden eteenpäin, säilyttääksemme ja ansaitaksemme asiakkaidemme luottamuksen, ja ollaksemme heille erinomainen jätehuoltokumppani myös jatkossa.

AAA