Tanan älykkäät koneet palvelevat kiinteän jätteen käsittelyä ja jakeiden kierrätystä. Yhtiön rekrytoinnissa on huomattu, että toimiala on alkanut uudella tavalla kiinnostaa. Tuoreet voimat yhtiön johdossa tunnistavat vastuullisuuden vetovoiman.  

– Työn merkityksellisyyden kokemus nousee sustainabilityn – kestävyyden – pohjalta, ja ympäristö on siinä vahvin tekijä, toimitusjohtaja Kalle Saarimaa sanoo. 

Tuotantonsa ulkoistaneen ja jälleemyyjäverkoston kautta toimivan Tanan oman henkilöstön muodostavat pääosin tutkimuksen ja tuotekehityksen, hankinnan sekä myynnin ja markkinoinnin ammattilaiset. Samoista erityisosaajista kilpaillaan muiden korkean teknologian teollisuusyritysten kanssa. Siksi perinteisten ympäristökysymysten rinnalle ovat entistä vahvemmin nousseet ihmisiin ja yrityskulttuuriin liittyvät teemat.  

– Työnhakijat näkevät tämän hyvin vastuullisena, ihmisistä ja yrityksen kulttuurista vastaava johtaja Johanna Sajasalo toteaa. 

Lue juttu kokonaisuudessaan tästä