Hae

Etsi
Generic filters
Exact matches only

Kieli

Lähin jälleenmyyjä

Talousjohtaja

Tämä paikka on sinulle, joka haluat päästä näyttämään osaamisesi. Sinua kiinnostaa sekä monipuolinen työnkuva että kansainvälinen työympäristö.

Laitteemme ja palvelumme mahdollistavat ja tehostavat vastuullista jätteenkäsittelyä – tule tekemään merkityksellistä työtä ja jätä jälkesi puhtaampaan huomiseen.

Mitä etsimme?

Tana on ympäristöteollisuuden alan suomalainen, mutta kansainvälisillä markkinoilla toimiva edelläkävijä. Se tarjoaa jätehuoltoon älykkäitä koneita ja ratkaisuja, joiden avulla asiakkaat voivat tuoda jätteelle uutta arvoa. Tanalla on voimakas kasvustrategia. Se tavoittelee paikkaa yhtenä alansa johtavana toimijana maailmassa.

Nykyisen talousjohtajan siirtyessä uusiin haasteisiin, haemme nyt uutta henkilöä vastaamaan yhtiön taloudesta ja tietohallinnosta. Talousjohtaja vastaa kokonaisvaltaisesti yrityksen taloudesta ja talouden johtamisesta. Hän varmistaa ja tuottaa luotettavaa tietoa johdon päätöksenteon tueksi ja toimii toimitusjohtajan aktiivisena ja luotettavana työparina. Johtoryhmätyöskentelyn kautta talousjohtaja osallistuu aktiivisesti koko yrityksen johtamiseen ja kehittämiseen. Hän valmistelee myös asioita hallituksen kokoukseen ja toimii kokouksissa sihteerinä. Hän johtaa yhteistyötä tilitoimistokumppanin kanssa.

Mitä odotamme?

Odotamme sinulta soveltuvaa korkeakoulutusta ja kokemusta taloushallinnon vaativista johtotehtävistä. Osaat numerosi ja uskallat positiivisesti haastaa liiketoiminnan vastuuhenkilöitä sekä tukea heitä kasvustrategian toteuttamisessa. Valmistavan teollisuuden toimialataustasi tukee tehtävässä onnistumista, samoin kuin kokemus kansainvälisestä liiketoiminnasta.

Toimimme vahvasti kumppanimallilla, joten verkostojohtamisen taidot ovat tärkeät. Sinulta odotetaan strategisen ymmärryksen lisäksi hands on -asennetta. Toimistomme sijaitsevat Jyväskylässä ja Tampereella. Odotamme sinun työskentelevän viikoittain jommassa kummassa toimipaikassamme.

Hae mukaan!

Tarjoamme mahdollisuutta päästä tekemään töitä kiertotalouden edistämiseksi suomalaisessa, mutta kansainvälisesti toimivassa kasvuyhtiössä. Tehtävä on monipuolinen ja pääset siinä vaikuttamisen ytimeen.

Kiinnostuitko? Lisätietoja tehtävästä antavat luottamuksellisesti Mercuri Urvalissa Ari Rantala p. 040 822 7042 ja Sanna Aikio p. 040 717 9796. Lähetä hakemuksesi palkkatoivomuksineen 21.8.2022 mennessä osoitteessa www.mercuriurval.fi, viittellä FI-17142.