Hae

Generic filters
Exact matches only

Lähin jälleenmyyjä

Materiaalien uudelleenkäyttö kiinnostaa. Ei pelkkä repijä.

Materiaalien hyödyntäminen ja uudelleenkäyttö ovat nopeasti kasvavia liiketoimintamahdollisuuksia. Jätteen vähentäminen, uudelleenkäyttö ja kierrätys voidaan tehdä kannattavasti.

TANA Shark -repijä on markkinoiden monikäyttöisin repijä ja juuri sopiva kone käsittelemään useita erilaisia jätejakeita. TANA Shark hoitaa myös kaikkein vaikeimmat materiaalit, kuten patjat, isot renkaat, venyvät muovit ja kaapelit. TANA Shark -repijällä voit tuottaa materiaalia 50–500 millin palakoossa.

Jätemateriaalien kannattavampi käyttö

Kierrätysprosessissa jäte muutetaan rahanarvoisiksi raaka-aineiksi. Koska raaka-aineena käytettävän jätteen koostumus vaihtelee jatkuvasti pitää repijän olla entistä joustavampi ja tehokkaampi ja sen täytyy pystyä erottelemaan arvokkaat ja hyödynnettävät jakeet. Oikein revitty ja käsitelty jäte on käyttökelpoista ja kannattavaa raaka-ainetta kierrätys- ja uusiokäyttöön. TANA Shark -repijä on oikea valinta suurten jätemäärien kierrättämiseen. Erilaiset roottorit, seulat, koneen korkea vääntömomentti ja TCS mahdollistavat repijän optimoinnin juuri sopivaksi jokaiselle jätelajille. 

Yleisimmät jätelajit:

Käytöstä poistetut renkaat

TANA Shark repii helposti kaikenlaiset renkaat, myös räjäytysmatot ja raskaan kaluston renkaat. Magneetti erottelee terässäikeet tehokkaasti rengasmurskeesta. 

Rakennus- ja purkujäte

Rakennus- ja purkujäte voi sisältää lähes mitä tahansa puusta kiviin. TANA Shark käsittelee helposti jätepuun, alumiiniprofiilit, eristemateriaalit ja kohtalaiset määrät betonijätettävaikkei varsinaisesti olekaan tarkoitettu betonin murskaukseen. 

Kaupan ja teollisuuden jäte

Kaupan ja teollisuuden jäte sisältää tyypillisesti paljon muovia. TANA Shark on oikea kone pehmeiden ja kovien muovien repimiseen, mukaan lukien vaikeat, pitkät ja pehmeät pakkausmuovit. 

Käytetyt patjat

Joustinpatjat ovat jokaisen jätteenkäsittelijän painajainen. Patjoja ei voi tehokkaasti tiivistää kaatopaikalle, ja jouset ovat hankalia useimmille repijöille. Hitaasti pyörivälle ja voimakkaasti vääntävälle TANA Shark -repijälle patjat ovat kuitenkin helppoa purtavaa. 

Kaapelit

Kaapelit sisältävät usein arvokkaita raaka-aineita, jotka on vaikea murskata, erotella ja kierrättää. Hyvin suojatun roottorin ja vaihdelaatikon ansiosta TANA Shark -repijä voi käsitellä myös kaapelit ilman riskiä konevauriosta tai tukoksista. 

Siistaamon pulpperijäte

Uusiopaperin tuotannossa syntyvä siistaamon pulpperijäte on hyvin vaativa jätelaji kierrätettäväksi. TANA Shark -repijällä sen käsittely kuitenkin onnistuu, jolloin jätteen sisältämä muovi voidaan polttaa energiaksi ja myydä metalli kierrätykseen.

Ota enemmän irti investoinnistasi. Valitse sopiva repijä.

Repimisprosessin tehostamisessa on yleensä kyse monikäyttöisyyden lisäämisestä. On tärkeää, että samalla repijällä voidaan tuottaa tarvittaessa erilaisia palakokoja yhdellä ajolla ja usein ilman erillistä seulaa. Monikäyttöinen repijä voi käsitellä useita erilaisia raaka-aineita ja tuottaa erilaisia materiaaleja uusiokäyttöön. TANA Shark -repijällä palakokoa voidaan säätää 50 ja 500 millimetrin välillä. 

Helppo käyttää

Monipuolisesti säädettävä

Lujatekoinen ja luotettava

Huolto ja ylläpito on helppoa

TANA-koneet

Pidä kulut kurissa. Optimoi koko prosessi.

Energiakulu voi olla suurempi kuin voittomarginaali, kun jätteitä käsitellään energiakäyttöön sopiviksi. Kun jätteiden energiakäyttöä halutaan lisätä kustannustehokkaasti, pitää koko prosessi optimoida mahdollisimman tehokkaaksi. Prosessin optimoiminen vaatii sitä, että huomiota kiinnitetään polttoaineen- tai sähkönkulutukseen, tehokkaiden työntuntien määrään, huoltokuluihin ja siihen montako konetta ja työntekijää prosessissa tarvitaan. TANA Shark tuottaa reaaliaikaista dataa kaikesta toiminnasta ja auttaa sinua optimoimaan koko repijäketjun toiminnan. 

Optimoi prosesseja TANA ProTrack®:n avulla

Enemmän kuin kone. TANA Shark -repijä.

Vain yksi kone – TANA Shark -repijä hoitaa koko repimisprosessin yhdellä käsittelyllä. 

Laaja valikoima erilaisia palakokoja

Tasainen lopputuotteen laatu

Pystyy käsittelemään erilaisia jätejakeita

Repii hankalimmatkin materiaalit, kuten isot renkaat ja kattohuovat

Ota yhteyttä

Haluatko tietää kuinka

pienentää jätteiden repimisen kustannuksia?