Hae

Generic filters
Exact matches only

Lähin jälleenmyyjä

Palveluksessasi

TanaConnect® on digitaalinen palveluportaali, joka tarjoaa kaiken tarvittavan tiedon ja työkalut TANA-koneen tehokkaaseen käyttöön ja käytettävyysajan maksimointiin. Portaali mahdollistaa tehokkaan vianetsinnän, diagnostiikan, tuotannonhallinnan sekä ohjelmistopäivitykset. TanaConnect®-portaalin avulla Tanan jälleenmyyjät voivat tarjota tarvittaessa etätukea, jotta koneet saadaan pysymään toiminnassa, päivin ja öin.

Astu tulevaisuuden älykkyyteen.

TanaConnect

Reaali-aikaista dataa. Missä vain.

TanaConnect® tarjoaa kaikki näkymät, joita omistajat, koneenkäyttäjät, huoltoyritykset ja tehdas tarvitsee, yhdessä paikassa. Helppokäyttöistä portaalia voidaan käyttää missä tahansa laitteessa, jossa on Internet-yhteys, kuten älypuhelimessa tai pöytätietokoneessa. Portaalista saatavat tiedot voidaan myös integroida muihin järjestelmiin, kuten kunnossapidon hallintaan, tuotannonhallintaan tai ERP-järjestelmään, TanaConnect® API:n avulla. Portaalin avulla kaluston ja koneen omistajat voivat hallinnoida kalustoaan reaaliajassa ja saavat aina ajantasaiset tiedot seuraavista:

Koneen kuntotiedot

Tuotantoraportit

Koneen hälytykset

Koneen tapahtumat

Koneen huoltotiedot

Palautekanava

Tana-asiakirjat

Tuo huollon ja tuen luoksesi

Luotettava TanaConnect® tuo huollon ja tuen luoksesi missä ja milloin vain. TANA-koneiden omistajat ja käyttäjät voivat hyödyntää tietoja ja tehostaa koneiden hallintaa, ja huollon ja tehtaan edustajat voivat tehokkaasti ratkaista ongelmia etänä. Tanan edustajat ovat lähempänä toimintoja ja tarjoavat tukea koneen koko käyttöiän ajan. TanaConnect® sisältää myös kanavan, jossa voit antaa palautetta Tanalle.

Uusien TANA-koneiden lisäksi TanaConnect® sisältää myös jo käytössä olevat etävalvotut koneet. TanaConnect®-portaalin asiakasversio julkistetaan myöhemmin vuonna 2022.

Please accept marketing cookies to watch this video.
Please accept marketing-cookies to watch this video.