Hae

Generic filters
Exact matches only

Kieli

Lähin jälleenmyyjä

Tanan tiimiin?

Jos sisälläsi hehkuu kipinä kehitykseen, intoa luoviin ratkaisuihin ja halua olla osa joukkuetta, joka tekee jatkuvasti puhdasta jälkeä, niin Tana voi olla paikka juuri sinulle. Emme ainoastaan etsi tietyn roolin täyttäjää – etsimme sinua. Oli kutsumuksesi sitten tuotekehitys, suunnittelu, myynti tai jokin aivan muu, haluamme nähdä onko sinussa "tanakkaa" potentiaalia.

Mikä tekee sinusta ainutlaatuisen?

 • Drop files here or
  Max. file size: 128 MB.

  Rekrytoinnin vaiheet

  Voit hakea mitä tahansa Avoimet työpaikat-sivuillamme julkaistua avointa työpaikkaa. Hakemukset lähetetään sähköpostitse osoitteeseen rekry@tana.fi. Kun olet lähettänyt hakemuksesi meille, saat sähköpostiisi vahvistuksen hakemuksen vastaanottamisesta.

  Kutsumme potentiaalisimmat kandidaatit ensimmäiseen haastatteluun. Ensimmäisessä haastattelussa keskustellaan hakijan kokemuksesta ja pätevyydestä. Haastattelussa arvioidaan työhön vaadittavaa osaamista ja hakijan yleistä sopivuutta organisaatioon.

  Jatkoon päässeet ehdokkaat kutsutaan toiseen haastatteluun.

  Suoritamme soveltuvuusarvioinnin osana rekrytointiprosessia. Käytämme apunamme soveltuvuusarviointeja, joihin kutsutaan 1-3 loppuvaiheen kandidaattia. Arviointikriteerit liittyvät haetun tehtävän vaatimuksiin ja organisaation toiveisiin siitä, millaisia ominaisuuksia valittavalta henkilöltä odotetaan. Tavoitteena on kartoittaa hakijan ja haetun tehtävän sekä organisaation yhteensopivuutta.

  Teemme lopullisen valintamme, ja olemme kaikkiin hakijoihin yhteydessä joko sähköpostitse tai puhelimitse. Hakuprosessin kesto voi vaihdella eri syistä, ja onkin vaikea antaa arviota siitä, kuinka kauan kestää, ennen kuin hakijoille ilmoitetaan lopullisesta valinnasta.