Hae

Generic filters
Exact matches only

Kieli

Lähin jälleenmyyjä

Avoimet työpaikat

Liity tiimiimme? Me Tanalla olemme alati etsimässä poikkeuksellisia kykyjä kasvavaan perheeseemme. Jos suhtaudut intohimoisesti innovaatioihin, tiimityöskentelyyn ja puhtaan jäljen jättämiseen, tutustuthan avoinna oleviin työpaikkoihimme. Jos sopivaa roolia ei ole avoinna, älä huoli! Jos uskot, että sinussa on tanakkaa potentiaalia, otamme mielellämme vastaan myös ​​avoimia hakemuksia.

 • Drop files here or
  Max. file size: 128 MB.

  Rekrytoinnin vaiheet

  Voit hakea mitä tahansa Avoimet työpaikat-sivuillamme julkaistua avointa työpaikkaa. Hakemukset lähetetään sähköpostitse osoitteeseen rekry@tana.fi. Kun olet lähettänyt hakemuksesi meille, saat sähköpostiisi vahvistuksen hakemuksen vastaanottamisesta.

  Kutsumme potentiaalisimmat kandidaatit ensimmäiseen haastatteluun. Ensimmäisessä haastattelussa keskustellaan hakijan kokemuksesta ja pätevyydestä. Haastattelussa arvioidaan työhön vaadittavaa osaamista ja hakijan yleistä sopivuutta organisaatioon.

  Jatkoon päässeet ehdokkaat kutsutaan toiseen haastatteluun.

  Suoritamme soveltuvuusarvioinnin osana rekrytointiprosessia. Käytämme apunamme soveltuvuusarviointeja, joihin kutsutaan 1-3 loppuvaiheen kandidaattia. Arviointikriteerit liittyvät haetun tehtävän vaatimuksiin ja organisaation toiveisiin siitä, millaisia ominaisuuksia valittavalta henkilöltä odotetaan. Tavoitteena on kartoittaa hakijan ja haetun tehtävän sekä organisaation yhteensopivuutta.

  Teemme lopullisen valintamme, ja olemme kaikkiin hakijoihin yhteydessä joko sähköpostitse tai puhelimitse. Hakuprosessin kesto voi vaihdella eri syistä, ja onkin vaikea antaa arviota siitä, kuinka kauan kestää, ennen kuin hakijoille ilmoitetaan lopullisesta valinnasta.