Valtuutettu jälleenmyyjämme Tana North America & Humdinger Equipment osallistuvat 14.-18.3.2023 CONEXPO-CON/AGG 2023 -messuille Las Vegasissa. Conexpo on kolmen vuoden välein järjestettävä kansainvälinen rakennusalan ammattilaisten kokoontumispaikka, joka tarjoaa 1800 näytteilleasettajaa, 25 hehtaaria ja yli 150 koulutustilaisuutta.

Jos olet itse paikalla, kutsumme sinut kipaisemaan osastollemme S5473 Silver Lotille ja tervehtimään Tana Oy:n ammattilaisia. Paikalla ovat kierrätyksen tuotepäällikkö Eetu Tuovinen, uuden liiketoiminnan kehittämisen ja globaalien tilien vanhempi varatoimitusjohtaja Josef Imp, myyntijohtaja Marc Dreyer ja myynnin ja markkinoinnin varatoimitusjohtaja Olli Heinonen. Asiantuntijamme ovat valmiina vastaamaan kysymyksiisi, neuvomaan ja herättämään mielenkiintoisia keskusteluja. Käytä tilaisuus hyödyksi ja ota meihin yhteyttä ja opi lisää siitä, kuinka voimme auttaa juuri sinua saavuttamaan jätehuoltotavoitteesi.

Jaamme Conexpon kuulumisia sosiaalisessa mediassamme koko viikon ajan; jos et vielä seuraa meitä LinkedInissä, Instagramissa ja Facebookissa – aikasi on koittanut!

Tana on LinkedIn
Tana on Instagram
Tana on Facebook

Eetu Tuovinen

Tuotepäällikkö, Kierrätys

Josef Imp

SVP, Liiketoiminnan kehitys, globaalit asiakkuudet

Marc Dreyer

Myyntijohtaja

Olli Heinonen

VP, Myynti & Markkinointi