Suomen jälleenmyyjämme ja konevuokraus- ja myyntipalvelu Tana Rental esittelee Hyvinkään Maxpossa 31.8.-2.9. uuden sähkörepijämme, TANA 440ET:n!

Anna hiljaisuuden ympäröidä 440ET-repijän 4 dB:n rajalla, peitoten perinteiset dieselkäyttöiset mallit. Kone on varustettu kahdella VEM-sähkömoottorilla, jonka ansiosta koneen huoltovälit pidentyvät, madaltaen käyttökustannuksia huomattavasti. ”Asiakkaillamme on ollut vahva kiinnostus ja tarve sähkökäyttöiselle ja liikuteltavalle repijälle. TANA Shark 440ET on markkinoiden ensimmäinen repijämalli, jossa liikuteltavuus ja sähkökäyttö yhdistyvät.” TANA–repijöiden tuotepäällikkö Eetu Tuovinen kertoo.

Myynti asiakkaille alkaa loppuvuodesta 2023 ja ensimmäiset laitteet toimitetaan asiakkaille alkuvuodesta 2024.

Lue lisää Tana Rentalin MAXPO-tapahtumasivulta