Henri Kinnunen, 42, liittyy Tanan palvelukseen 12.elokuuta 2024 alkaen, tuotehallinnan ja liiketoiminnan kehitysjohtajaksi. Henrillä on vahva kansainvälinen tausta WOIMA Corporationista, jossa hän toimi toimitusjohtajana valvoen yli 700 myyntiprojektia. Henri on koulutukseltaan sekä konetekniikan että teollisuustalouden maisteri, ja hän on työskennellyt useita vuosia Wärtsilällä, sekä Suomessa että ulkomailla. Työkokemuksensa ansiosta Henrillä on kattava ymmärrys ja strateginen näkemys globaalista jätehuolto-alasta ja kiertotaloudesta. 

“Olen täynnä intoa ja ylpeyttä liittyessäni Tanan tiimiin erityisesti juuri tässä kasvun vaiheessa, ja koska voin jatkaa kiertotalous-alalla, työskentelemässä vihreämmän tulevaisuuden puolesta. Olen kiitollinen tästä arvoihini ja kunnianhimoni tasoon täydellisesti sopivasta mahdollisuudesta. Joten, kääritään hihat ja ryhdytään töihin!” Henri Kinnunen  

Henristä tulee samalla Tanan johtoryhmän jäsen ja hänellä on aktiivinen rooli Tanan tuotestrategian ja -portfolion kehittämisessä operatiivisella tasolla. “Olen erittäin iloinen, että Henri liittyy joukkoomme. Hän tuo taloon paljon osaamista jätehuollosta ja laajan kansainvälisen kontaktiverkoston. Olen ylpeä siitä, että Tana pystyy houkuttelemaan tällaisen korkean tason osaajan kuin Henri, joka on näyttänyt toteen johtajuutensa ja näkemyksensä aikaisemmissa rooleissaan”, sanoo Tana Oyn toimitusjohtaja Kalle Saarimaa.