Tana Oy on ansainnut jälleen kerran alhaisimman Dun&Bradstreet riskiluokituksen 2024. Jos aiemmin tänä vuonna ansaitussa AAA-luottoluokituksessa tähdättiin korkeimpaan luokitukseen, riskiluokituksessa luonnollisesti alhaisin tulos on erinomaisin.

Riskiluokkia on yhteensä viisi,
1.luokka minimaalinen riski
2.luokka matala riski
3.luokka keskivertoa suurempi riski
4.luokka huomattava riski
5.luokka määrittämätön – riittämätön informaatio

Vaatimuksena alhaisimpaan riskiluokkaan pääsemiselle ovat mm. kiistaton luottokelpoisuus ja taloudellinen kasvu. Suomalaisyrityksistä vain harvat ja valitut kuuluvat Dun&Bradstreetin kansainvälisesti tunnettuun, alhaisimpaan riskiluokkaan 1.

Tana Oyn kuuluminen alhaisimpaan riskiluokkaan on meille suuri ylpeyden aihe, sekä hieno kunnianosoitus tekemästämme työstä.