Hae

Generic filters
Exact matches only

Lähin jälleenmyyjä

Ainutlaatuinen monimuotoisuus

Klaus Böltes, Dealer Support Manager

Dealer Support Managerina vastaan teknisestä tuesta Iso-Britanniassa, Etelä-Afrikassa, Benelux-maissa, Ranskassa, Venäjällä, Saksassa, Ruotsissa, Puolassa, Tshekissä, Slovakiassa, Unkarissa ja Bulgariassa. Lisäksi olen osittain vastuussa Etelä-Koreasta, Turkista ja Lähi-idästä. 

Tehtäväni on ratkaista pulmatilanteita yhteistyössä huoltopäällikön ja paikallisen jälleenmyyjän henkilöstön kanssa. Minuun otetaan yleensä yhteyttä sähköpostilla tai puhelimella. Tehtävät liittyvät repijöiden ja kaatopaikkajyrien hydrauliikkaan, elektroniikkaan tai muuhun tekniikkaan. Matkustaminen on osa tätä työtä. Järjestämme koulutustilaisuuksia ja annamme teknistä tukea myös asiakkaan tai maahantuojan luona. 

Olen ammatiltani autojen ja raskaan kaluston mekaanikko. Aloitin työurani Tanalla hitsaajana vuonna 2001 entisellä Vaajakosken tehtaalla. Parin vuoden päästä Tana tarvitsi huoltoneuvojan, joka oli valmis matkustamaan ulkomailla ja Suomessa. Luulen että suurin syy miksi minut valittiin tehtävään oli englannin kielen taitoni ja se, että Saksa on äidinkieleni. Siitä alkaen olen opiskellut omatoimisesti hydrauliikkaa ja elektroniikkaa, että voisin mahdollisimman hyvin tukea jälleenmyyjiämme maailmalla. 20 vuoden kokemus tietysti helpottaa työskentelyä. 

Tana on paras työpaikka, jossa olen työskennellyt, koska se on niin monipuolinen. Kollegani Tanalla ovat mukavia. Työkalut ja työolot ovat hyviä täällä, mutta toki aina löytyy myös jotain parantamisen varaa. 

Jos joku harkitsee työtehtävän hakemista Tanalta, niin sanoisin hänelle, että kannattaa hakea! Tana on vähän erilainen yhtiö kuin moni muu. Toivo parasta ja valmistaudu yllätyksiin, niin et koskaan pety.

Tana on paras työpaikka, jossa olen työskennellyt, koska se on niin monipuolinen.

Haluatko liittyä Tana-tiimiin? Lähetä avoin hakemus osoitteeseen rekry@tana.fi