Hae

Generic filters
Exact matches only

Lähin jälleenmyyjä

Seuraa toimiasi reaaliajassa

TANA ProTrack® ei ole pelkkä seurantatyökalu, jolla valvotaan tuloja ja menoja. TANA ProTrack® on tiedonhallintajärjestelmä, jonka avulla voidaan merkittävästi parantaa yrityksen liiketoimintaa sekä henkilöstön sitoutumista työhön ja itse yritykseen. Kun jokainen työmaan toiminnan ylläpitäjä vastaanottaa samat tiedot reaaliaikaisesti, heillä on välittömästi parempi käsitys toiminnan tuottavuudesta. Numeroiden ja kehityssuunnan näkeminen motivoi henkilökuntaa työskentelemään entistäkin tehokkaammin.

Huippuluokan tiedonhallintajärjestelmä

Me Tanalla kehitämme jatkuvasti uusia keinoja asiakkaidemme liiketoiminnan parantamiseksi. Älykkäillä mekaanisilla ratkaisuilla varustetut kestävät koneet ovat vain osa kokonaisuutta. Niiden lisäksi, olemme keskittyneet kehittämään älykkäitä koneita, jotka tarjoavat tietoja toiminnastasi reaali-ajassa. TANA ProTrack® on uusi huippuluokan tiedonhallintajärjestelmä, jonka avulla voit hienosäätää toimintaasi, jotta saat varmasti kaiken irti TANA koneestasi. TANA ProTrack® seuraa työmaasi toimintaa reaaliajassa, olipa kyse sitten polttoaineenkulutuksesta, vikakoodeista, käyttöasteesta, kapasiteetista tai muista ratkaisevista toimintatiedoista.

TANA ProTrack® järjestelmän avulla koneesta tulee osa yhtenäistä järjestelmää, joka parantaa työmaan luotettavuutta, motivoi henkilökuntaa ja auttaa ymmärtämään liiketoiminnan prosesseja. TANA ProTrack® kerää, analysoi ja esittää tiedot TANA koneestasi, ja näyttää näiden tietojen perusteella selkeästi ja konkreettisesti, miten kehittää liiketoimintaasi. TANA ProTrack® tiedonhallintajärjestelmä luo sinulle helppolukuisen näkymän siitä, kuinka paljon tienaat ja kuinka paljon käytät kuluihin.
TANA ProTrack® on tuore esimerkki siitä, kuinka teollisuustuotannossa käytettävien laitteiden liittäminen internetiin voi kehittää liiketoimintaasi.

Maksimoitu käyttöaste ja tehokkuus


TANA ProTrack® tarjoaa parhaan mahdollisen käyttöasteen ja vielä etäkäytöllä, jotta jälleenmyyjä voi etsiä mahdollisen vian entistä nopeammin ja tarkemmin. Parhaassa tapauksessa tulevat toimintahäiriöt voidaan estää reagoimalla oireisiin ja tietoihin, jo varhaisessa vaiheessa. Voit asettaa TANA ProTrack® järjestelmän lähettämään hälytysilmoitukset ja määräaikaishuoltoja koskevat muistutukset myös useammalle kuin vastaanottajille, suoraan heidän sähköpostiinsa. Järjestelmä sisältää GPS-toiminnon, jonka avulla koneen tarkka sijainti saadaan selville mihin aikaan päivästä tahansa. TANA ProTrack® on vakiotoimintona kaikissa TANA koneissamme. Valinnaisiin lisätoimintoihin kuuluvat muun muassa yksilöllisiin tarpeisiisi perustuvat raportit, joilla voit viedä tuunata oman TANA koneesi sopivuutta käyttötarkoitukseesi entistä yksityiskohtaisemmin. Seuraa työmaasi toimintaa reaaliajassa TANA ProTrack® järjestelmän avulla!

TANA ProTrack reports shredder data

TANA Control System (TCS) tekee koneen käytöstä helppoa

TANA Control System


Helppo koneen hallinta TCS:n avulla mahdollistaa jätteen kustannustehokkaamman käsittelyn myös TANA kaatopaikkajyrän kuljettajille. Näin tiivistyskapasiteetti paranee pienemmillä käyttökustannuksilla. Päivitetty ohjauspaneeli ja kosketusnäyttö paremmalla resoluutiolla helpottavat TCS:n käyttöä entisestään.

Kaatopaikkajyrän TCS kommunikoi elektronisen moottorinohjausjärjestelmän kanssa. TCS:n avulla voidaan seurata esimerkiksi moottorin öljynpaineita ja lämpötiloja, kokonaispolttoaineen kulutusta sekä moottorin työskentelyaikaa. Lisäksi merkkivalo, akustinen varoitus ja hälytysloki kertovat koneen käyttäjälle selkeästi mahdollisista ongelmista.


TCS valvoo ja ohjaa koneen toimintoja. TANA Shark repijöille on käytettävissä 12 esiohjelmoitua ohjelmaa erilaisia materiaaleja ja repimistarkoituksia varten. Ohjelmat säätävät koneen toiminnot optimaalisiksi halutun tuloksen mukaan. Esimerkiksi ylikuormituksen painerajoja, roottorin kierrosnopeuksia ja kuljettimen nopeutta voidaan säätää.

Jos murskaamaton kappale jumiuttaa roottorin, TCS pyörittää moottoria vastakkaiseen suuntaan muutamia kertoja, kunnes kohde joko tulee läpi tai kone pysähtyy. Avautuvan sivuseinän ansiosta murskaamattoman kappaleen poistaminen onnistuu nopeasti ja turvallisesti.


TANA Control System
Please accept marketing cookies to watch this video.
Please accept marketing-cookies to watch this video.

Haluatko lisätietoja TANA ProTrack® järjestelmästä?

Ota yhteyttä

Tana Rental Oy

Tana Rental Oy