Heinolassa, Kuusakosken toimipisteellä renkaita murskaava urakoitsija Peter Blomberg on käyttänyt TANA Shark -repijää puolen vuoden ajan. Tanan laitteissa parasta Blombergin mukaan on niiden näppärä siirrettävyys, helppokäyttöisyys, toimivat huoltopalvelut sekä se, että niillä saa renkaita kahteen palakokoon. Näin ollen kahta eri laitetta ei tarvita, jolloin rahaa ja aikaa säästyy.  

”Meillä on myös kaksi muun merkkistä murskainta, mutta tämä TANA on monikäyttöisempi. Seulaverkkoja vaihtamalla saa palakokoa muutettua, ja tätä on helppo siirrellä kentällä, koska sitä voi ajaa hytistä. Muut laitteet ovat puoliperävaunuja ja tässä taas on telat”, Blomberg huomauttaa.

Tonneja remmin alta

Blombergin mukaan TANAn koneilla pääsee yllättävän hyviin tuntituloksiin, kunhan konetta ensin oppii syöttämään.  

”TANA:ssa pystyy tekemään hienosäätöjä kuljettimen nopeuksiin, roottorin pyörimisnopeuksiin sekä peruutusaikoihin. Nämä ominaisuudet lisäävät leikkaustehoa. Se myös nopeuttaa töitä, että TANAa voi siirrellä hytistä, eikä sieltä tarvitse hyppiä välillä alas. Siinä tulee tonneja remmin alta”, Blomberg veistelee. 

Myös TANA-laitteiden huolto- ja varaosapalvelu ovat pelanneet moitteettomasti.

”Itselläni ei ole ollut mitään haasteita Tanan suhteen. Sieltä on aina vastattu, kun olen soittanut ja jos tänään tilaan uuden terän, se on melkein huomenna täällä. TANA toimii, en voi muuta sanoa”, Blomberg summaa naurahtaen.

Please accept marketing cookies to watch this video.
Please accept marketing-cookies to watch this video.