TANA jäterepijät tunnetaan kyvystään käsitellä haastavimpia kiinteän jätteen lajeja kierrätyksessä. Suomalaisen ympäristöteknologiayritys Tanan tarjoamat ratkaisut ovat erinomaisia vaikeiden jätelajien käsittelyssä. Monet materiaalit päätyvät jätteeksi, ja ne saattavat olla liian kestäviä käsitellä kustannustehokkaasti, joka taas lisää ympäristökuormitusta. Tanan repijöiden monipuolisuus mahdollistaa tehokkaan käsittelyn laajalle kirjolle kiinteitä jätelajeja. Ne käsittelevät monimutkaisiakin jätteitä, kuten helposti sotkeutuvia laivojen köysiä, autonrenkaita, kerroksellisia materiaaleja kuten suuria huopa- tai muovirullia sekä vaikeasti kierrätettäviä joustinpatjoja metallijousineen.

“Itse motivoidun tällaisesta alasta, jossa mahdollistetaan kaikille hyvää eli jätteiden hyödyntämistä fiksummalla tavalla”, sanoo Tanan tuotepäällikkö Eetu Tuovinen.

Tanan sitoutuminen ”from waste to value” periaatteeseen näkyy kierrätystavoitteiden edistämisessä ja jätteen hyödyntämisestä tiedottamisessa. Yritys korostaa asianmukaisen huollon tärkeyttä ja tarjoaa parannuksia koneiden elinkaaren pidentämiseksi. Tanan keskittyminen ympäristövaikutusten minimoimiseen tukee maailmanlaajuisia ponnisteluja älykkäämmän jätehyödyntämisen edistämiseksi ja vihreämpään tulevaisuuteen siirtymiseksi.

Lue koko artikkeli tästä