Hae

Generic filters
Exact matches only

Kieli

Lähin jälleenmyyjä

Tana työpaikkana

Tanan suunnittelu- ja huoltopäälliköt istuivat alas, keskustelemaan siitä, minkälainen Tana on työpaikkana ja miten ura Tanalla on edennyt.

Avoimet työpaikkamme näet klikkaamalla painiketta alta.

tommi vänttinen suunnittelupäällikkö tana

Pääsuunnittelija, Tommi Vänttinen

Jos minä voisin mainostaa, niin minä olen elävä esimerkki siitä, että tällainen suunnitteluroolista tuleva ihminen voi kasvaa esihenkilön rooliin ja saada oman tiimin. Tulin alun perin tekemään Tanalle pelkkää mekaniikkasuunnittelua, mutta pikkuhiljaa olen sekä saanut että ottanut vastuuta, ja tällä hetkellä olen ylläpitosuunnittelusta vastaavan tiimin esihenkilö.

Mikä saa ihmisen pysymään toistakymmentä vuotta samassa työpaikassa? Varmaan merkittävimpinä asioina ovat hyvä työyhteisö, hyvät työkalut ja mielenkiintoiset tuotteet. Tanalla on tarjolla haasteita ja olemme koko ajan eteenpäin menevä yritys. Me haluamme tehdä uutta ja olla kehityksen kärjessä, tämä luo mielenkiintoa. No hyviä puolia ovat myös semmoiset seikat, että meillä on täällä hyvät kollegat, välitön ilmapiiri ja tukeva työyhteisö, josta saa aina apua tarvittaessa. Täällä ei yksin jätetä ketään.

petteri tiainen suunnittelupäällikkö ohjausjärjestelmät tana

Pääsuunnittelija, Ohjausjärjestelmät, Petteri Tiainen

Parhaat puolet työssäni ovat mielenkiintoiset ja vaihtelevat työtehtävät, sekä sopiva määrä haasteita. Melkeinpä niin paljon haasteita kuin vaan haluaa ottaa vastaan! Ensimmäiset vuodet toimin aika lailla yhden miehen automaatiotiiminä, hoitaen koneidemme sähkösuunnittelut ja ohjausjärjestelmien määrittelyt. Tässä vuosien varrella tiimi on kasvanut ja täten muun muassa sähkösuunnitteluhommat ovat jääneet pois. Tämän muutoksen ansiosta on vapautunut enemmän aikaa määrittelyhommiin ja testauksiin.

Kyllä minä olen hyvin pitkälti sellaisessa paikassa tällä hetkellä missä tykkään ollakin. Me olemme vahvasti kasvamassa, kehittämässä uusia tuotteita ja laajentamassa tuotetarjontaa – sitä kautta varmasti tulee uudenlaisia haasteita matkalla vastaan. Ei pääse tylsää tulemaan, se on varma.

janne arjanka matti pösö huoltopäällikkö tana

Huoltopäälliköt, Matti Pösö ja Janne Arjanka

Matti: Pidän työstäni kyllä. Meillä on tosi hyvä porukka service-tiimissä.

Janne: On meillä muitakin hyviä tyyppejä täällä. Pidän erittäin paljon työstäni! Työni on monipuolista; iso plussa tässä hommassa on se, että tehtävässä pääsee käymään eri maissa ja tutustumaan eri kulttuureihin.

Matti: Pidän myös työni monipuolisuudesta. Pääsee vähän reissaamaan, ja ei tarvitse toimistolla istua joka päivä, ja meillä on myös hyvät etätyömahdollisuudet. On tässä Tana uran aikana tullut opittua paljon uutta; tekniikasta, sähkömekaniikasta, hydrauliikasta oppii uutta joka päivä. Tietysti myös kansainvälisestä työympäristöstä tulee opittua alati uutta.

Janne: Tana työpaikkana? Kyllä minä Tanaa suosittelen. Jos kaipaat monipuolista ja haastavaa työtä, niin täällä pystyy laajalti tekemään mitä vaan. Jos koet pystyväsi johonkin, niin näytä se. Kyllä sinulle täältä paikka löytyy.

Matti: Erittäin hyvin sanottu.