Tana has updated it's Privacy Policy. Please read it here
Close
Kierrätys-prosessit TANA tuotteet

Tana Shark - repijät

Ainutlaatuista monipuolisuutta tarjoavat TANA Shark -repijät on suunniteltu repimään lukuisia eri jätelaatuja. Repijöillämme pystyt määrittelemään partikkelikooksi 50-500 mm ja repiminen onnistuu yhdellä syöttökerralla sekä alhaisemmilla käyttökustannuksilla.


Video: TANA Shark -repijän pääominaisuuksien esittelyä


Asiakkaan menestystarina:
SRF-jätteen tuotanto tuplaantui TANA Shark -repijällä

“Demon tulokset olivat ällistyttäviä. Repimiskapasiteetti tuplaantui ilman, että lopputuloksen laatu kärsi. Edes metallinpalaset eivät hidastaneet TANA Shark 440 -repijää. Tällä on meille valtava merkitys, sillä teollisuusjätteestä jopa 10 prosenttia voi olla metallia.”


Lue lisää


Yksi kone tekee jopa kolme koneen työt

waste shredder cost comparison
Klikkaa suuremmaksi (PDF)

Lopputuotteen lukuisat räätälöintimahdollisuudet takaavat sen, että asiakkaamme säästävät aikaa ja rahaa: TANA Shark voi korvata jopa kaksi repijää ja seulan repimällä jätteen halutun kokoiseksi vain yhdellä syöttökerralla.


Markkinoiden muilla laitteilla samaan lopputulokseen pääseminen saattaa vaatia kaksi repijää ja seulan kun tarkoituksena on repiä pienikokoista lopputuotetta.


Kun työn tekee yksi kone, säästävät asiakkaamme merkittäviä summia niin työ- ja polttoainekustannuksissa. Sen sijasta, että ostaisit repijän eri jätelajeille, tarvitset vain yhden ja monipuolisen Tana Shark -repijän.


hr

Waste shredder with screen for fine-tuning particle size

Kuvassa: Irroitettava seulaverkko lopputuotteen koon viimeistelyä varten. Saatavilla erikokoisilla silmäkooilla.waste screen rotor screen replacing is easy

hr

TANA Shark: Counter knives

Kuvassa: Avattavan luukun avulla pääset sisälle roottoriin ja vastateriin, jolloin terähuolto ja vierasesineen poisto on sujuvaa.
hr

Maksimaalista luotettavuutta


patented hydrostatic power transmission of the waste shredder gives high torque

TANA Shark käyttää samaa hydrostaattista voimansiirtoa kuin Tanan kaatopaikkajyrät. Patentoitu swing frame system suojaa laitteistoa.


Vankan teräsrungon vuoksi TANA Shark on kilpailijoiden koneita painavampi. Kulutusosat ovat vuosien testauksen ja kokeilun tulos ja ne on suunniteltu ainoastaan TANA repijää varten.


waste shredder hydraulic couplings

waste shredder engine is easy and ergonimic to access for service

Kuvassa: Päivittäiset huollot ja tarkastukset on helppo suorittaa tätä varten suunniteltuun TANA Powerpackiin, jossa on paljon työtilaa kaikkialla. FOPS antaa suojaa sateelta ja auringolta. Repijän helppo hallinta on ergonomista ja säästää lisäksi rutiinitarkastuksiin menevää aikaa.


hr

Saavuta enemmän koneälyn avulla

Repijään sisäänrakennettu TANA ProTrack® antaa sinulle yksityiskohtaista tietoa repimisprosessista, jolloin sinun ei tarvitse enää arvailla lopputulosta.

Pystyt helposti laskemaan prosessin tehokkuuden, kulut ja voitot per tonni jätettä.

Lopputuloksen ennustettavuus on taloudellisesti hyödyllistä etenkin kun työskennellään erilaisten jätelaatujen kanssa. TANA Smart Site -palvelukonseptin avulla seuraat koko prosessia reaaliajassa. Lue lisää TANA Shark koneälystä.hr

Tuotteet:

TANA Shark tela-alustalla

industrial solid waste shredder with screen, track-drive model
  • TANA Shark 220DT
  • TANA Shark 220DTeco (Tier 4 Final)
  • TANA Shark 440DT
  • TANA Shark 440DTeco (Tier 4 Final)

hr

TANA Shark pyöräalustalla


industrial solid waste shredder with screen, trailer model

  • TANA Shark 220D
  • TANA Shark 220Deco (Tier 4 Final)
  • TANA Shark 440D
  • TANA Shark 440Deco (Tier 4 Final)
  • TANA Shark 440EM (sähkö)

hr

TANA Shark - sähkörepijä (kiinteä)

industrial solid waste shredder with screen, stationary electric model

  • TANA Shark 440E

hr

Katso myös:


Mitä haluaisit repiä tänään?

Rakennus- ja purkujäte (C&D)

Välillä jopa esikäsitelty rakennus- ja purkujäte on epäpuhdasta. Jätteen seasta saattaa löytyä metallinpaloja, kiviä, betonilohkareita ja muusta vastaavaa. TANA Shark repijälle nämä eivät tuota ongelmia! Sen älykäs ohjausjärjestelmä suojaa konetta ylikuormitukselta ja sen keskeiset ominaisuudet mahdollistavat nopeat korjaustoimet, jos jokin ei suju suunnitelmien mukaan.   

Lue lisää

Käyttökelvottomien renkaiden kierrätys

Renkaiden kierrätys ja niiden hyödyntäminen kierrätyksessä kasvaa vauhdilla tarjoten uusia mahdollisuuksia kierrätysalalle. Katso, miten TANA Shark -repijä tekee renkaista pientä silppua vain yhdellä syötöllä.

Lue lisää