Tammikuussa kerroimme ylpeänä että Tana Group Oy oli ansainnut Dun&Bradstreetin myöntämän tavoitellun korkeimman AAA-luottoluokituksen, jonka saavuttaa vain noin 3% suomalaisyrityksistä. Ei siinä vielä kaikki, nyt olisi taas syytä juhlaan! Tana Group Oy on  ansainnut nyt myös alhaisimman Dun&Bradstreet riskiluokituksen 2023. Jos AAA-luottoluokituksessa tähdättiin korkeimpaan luokitukseen, riskiluokituksessa luonnollisesti alhaisin tulos on erinomaisin.

Riskiluokkia on yhteensä viisi,
1.luokka minimaalinen riski
2.luokka matala riski
3.luokka keskivertoa suurempi riski
4.luokka huomattava riski
5.luokka määrittämätön – riittämätön informaatio

Vaatimuksena alhaisimpaan riskiluokkaan pääsemiselle ovat mm. kiistaton luottokelpoisuus ja taloudellinen kasvu. Suomalaisyrityksistä vain harvat ja valitut kuuluvat Dun&Bradstreetin kansainvälisesti tunnettuun, alhaisimpaan riskiluokkaan 1.

Tana Group Oyn kuuluminen alhaisimpaan riskiluokkaan on meille suuri ylpeyden aihe, sekä hieno kunnianosoitus tekemästämme työstä.