Hae

Generic filters
Exact matches only

Lähin jälleenmyyjä

Tana Rahoitus

Kierrätyskoneita ostettaessa vankka taloudellinen perusta on kaiken A ja O. Riippumatta siitä, mitä olet ostamassa, uutta tai käytettyä, Tana Rahoitus tarjoaa joustavia rahoitusratkaisuja, jotka auttavat yritystäsi pysymään tuottavana ja kannattavana.

Joustavat rahoitusratkaisut

Tana Rahoitus voi vähentää maksujasi ja vapauttaa käyttöpääomaasi sisällyttämällä siihen jäännösarvosijoituksen, joka perustuu ennakoituun tulevaan markkina-arvoon. Et omista laitteita, joten hävitys- ja arvonalennus riskisi ovat minimoituja. Tämä mahdollistaa laitteiden käytön rahoitetun ajanjakson ajan ja mahdollisuuden palauttaa, vaihtaa tai jatkaa laite sopimuksen päätyttyä.

Miksi valita Tana Rahoitus?

Koska Tana on kerännyt kokemusta alalta jo yli 50 vuoden ajan, voit luottaa siihen että Tana tuntee koneesi paremmin kuin kukaan muu. Voit luottaa kilpailukykyisiin hintoihin sekä maakohtaisiin lisävarusteisiin, jotka auttavat sinua rakentamaan ja tukemaan liiketoimintaasi, vaikka tilanne olisi kuinka vaikea.

Hallitse kassavirtaasi

Voit ottaa koneen käyttöön ja maksaa konetta säännöllisellä kiinteällä summalla. Tämä maksuvaihtoehto voidaan räätälöidä juuri sinun yrityksellesi sopivaksi. Tämä maksuvaihtoehto auttaa sinua säästämään pääomaa ja hallitsemaan kassavirtaasi. Omistusoikeuden siirto on mahdollista sopimuksen päätyttyä (paikallisesta lainsäädännöstä riippuen).

Pienennä maksujasi

Tana Rahoitus voi alentaa maksujasi ja vapauttaa käyttöpääomaasi sisällyttämällä siihen jäännösarvosijoituksen, joka perustuu koneen ennakoituun tulevaan markkina-arvoon. Näin voit käyttää konetta rahoitetun ajanjakson aikana ja palauttaa sen käyttöiän päätyttyä.

Nauti mielenrauhasta

Hanki kokonaispalveluratkaisu, joka yhdistää TANA koneen, ylläpito- ja huoltokulut yhteen kuukausimaksuun. Näin voit käyttää konetta huoletta, tietäen ja halliten koneesta koituvia kustannuksia.

TANA Shark 440DT waste shredder

Käyttöleasingin edut

Käyttöleasing on älykäs tapa hankkia ja ottaa käyttöön uusimpia laitteita minimoiden siihen liittyvät taloudelliset riskit. Sopimuskauden päätyttyä TANA kone palautetaan meille ja jos kaikki palautusehdot täyttyvät, maksettavaa ei jää. Sinun on myös mahdollista ostaa kone sopimuskauden lopussa.

  • Leasingmaksut ovat verovähennettäviä
  • Tarjoaa enemmän joustavuutta, sillä voit vaihtaa/päivittää koneen uuteen useammin
  • Mahdollistaa tarkan budjetoinnin minimoiden riskit
TANA landfill compactor H520

Rahoitusleasingin edut

Rahoitusleasing on vuokrasopimus osto-optiolla, voit ostaa TANA koneen sopimuskauden lopussa. Kone on sinun omistuksessasi koko sopimuskauden ajan.

  • Sinulla on oikeus vaatia omaisuuserästä poistoja, mikä vähentää verotettavaa tuloa
  • Korkokulut myöskin vähentävät verotettavaa tuloa

Lisätietoja Tana Rahoituksesta saat paikalliselta Tana jälleenmyyjältäsi.

Tana Oy:n rahoitus on tarkoitettu yritysasiakkaille vain luottohyväksynnän ja riittävän dokumentaation perusteella. Yleiset ehdot pätevät.