Tana has updated it's Privacy Policy. Please read it here
Close
Tietoa TanastaUKK

UKK - Usein Kysytyt Kysymykset

Tässä esittelemme joitain usein kysyttyjä kysymyksiä. Lisäksi vastaamme mielellämme muihin kysymyksiin, joten olethan rohkeasti yhteydessä sähköpostitse marketing@tana.fi tai verkkosivujemme kautta kohdassa Ota yhteyttä

Mistä Tana on kotoisin

Tana Oy on yksityinen, suomalainen yritys. Pääkonttorimme sijaitsee Jyväskylässä.

Mistä Tana tulee?

Tanan nimi juontaa juurensa suomenkielen sanasta ”tanakka”, joka tarkoittaa lujatekoista, vankkaa. Sana viittaa Tana-tuotteiden modulaariseen muotoiluun ja niiden pitkäikäisyyteen.

Haluaisin ostaa Tanan tuotteen. Miten minun tulisi edetä?

Löydät Myynti & Huolto sivulta lähimmän jälleenmyyjäsi. Voit myös laittaa viestiä osoitteeseen mail@tana.fi ja autamme sinua mahdollisimman pian.

Olen Tanan tuotteiden onnellinen omistaja. Mistä tilaan lisä- ja varaosia?

Tässä asiassa sinua palvelee maailmanlaajuinen jälleenmyyjäverkostomme. Lähimmän löydät täältä.

Millaisia yhteisvastuullisia projekteja Tanalla on?

Toimintaamme ohjaa korkeat laatuvaatimukset, jotka koskevat myös yhteistyökumppaneitamme. Tilintarkastus suoritetaan säännöllisesti. Tanalla on mm. seuraavat sertifikaatit: ISO 9001:2008, ISO 14001:2004 ja OHSAS 18001:2007. Joulukortteihin ohjatut varat lahjoitamme eri hyväntekeväisyyskohteisiin, joita ovat olleet mm. Plan International, Unesco and Pelastakaa Lapset ry. Lisäksi vuonna 2017 Tana tukee Martti Ahtisaaren perustamaa suomalaista konfliktinratkaisujärjestöä CMI:tä. Olemme myös toivottaneet tervetulleeksi opiskelijaryhmiä tutustumiskierrokselle ja monet oppilaat ovat suorittaneet työssäoppimisjaksonsa Tanalla.

Miten pääsen töihin Tanalle?

Jos työskentely Tanalla kiinnostaa sinua, lähetä ystävällisesti hakemuksesi osoitteeseen mail@tana.fi jolloin hakemuksesi ohjautuu oikealle henkilölle. Kannustamme myös opiskelijoita hakemaan harjoittelu- tai opinnäytepaikkaa Tanalta.