Tana has updated it's Privacy Policy. Please read it here
Close
Kierrätys-prosessit TANA ProTrack®

Lisää tuottavuutta ja pidempi käyttöaika

TANA Shark-repijän ohjausjärjestelmä TANA Control System (TCS) kontrolloi ja optimoi tuottavuuden. TANA ProTrack® mahdollistaa reaaliaikaisen yhteyden laitteeseen, minkä vuoksi vianmääritys on helppoa. Lisäksi TANA Service Center valvoo laitteita ympäri maailmaa. Repijään sisäänrakennettu vaaka taas punnitsee kuljettimella olevan revityn jätteen. Lue miten nämä ominaisuudet hyödyttävät yritystäsi.

Video: TANA Shark -repijän pääominaisuuksien esittelyä

Asiakkaan menestystarina:
Tuotanto parantui 115 prosentilla käyttämällä TANA Shark -repijää RDF-polttoaineen tuotannossa

RDF-polttoaineen tuotannossa avainsana on laatu, erityisesti kun kyseessä on rakennus-, purku- ja teollisuusjäte. 

RDF-polttoaineen tuotanto vaatii markkinoiden parhaan repijän, joka selviytyy myös kaikkein haastavimmista jätelajista: pitkästä, joustavasta ja lankamaisesta jätteestä. Lue miten asiakkaamme koneen käyttöaika kasvoi 80 prosentista 99 prosenttiin.

Lue lisää

TANA Control System (TCS) takaa helpon käytettävyyden

TANA Control System

TCS monitoroi ja valvoo koneen toimintoja. Ohjausjärjestelmä sisältää 12 valmista ohjelmaa eri jätelajien käsittelyyn. Lisäksi omien ohjelmien lisäämine on mahdollista.

Ohjelmat säätävät repijän toiminnot optimaalisiksi lopputulosta silmällä pitäen. Mm. ylikuormituksen painerajaa, roottorin kierrosnopeutta (RPM) ja liukuhihnan nopeutta voidaan säätää.

Mikäli murskaantumaton jäte tukkii roottorin, TCS käskee koneen uudelleensyöttää jätteen muutaman kerran kunnes materiaali läpäisee koneen tai sitten laite pysähtyy. Murskaantumaton jäte voidaan helposti ja turvallisesti poistaa repijän sivuoven kautta.

 


hr

TANA Pro Track® minimoi seisokkiajan

TANA ProTrack

TANA ProTrack®:n avulla vianmääritys on helppoa ja tarkkaa, minkä vuoksi koneen seisokki aika pysyy minimissä. Parhaassa tapauksessa ongelmat voidaan estää ennen kuin ne syntyvät huomioimalla TANA ProTrack®:n tiedoista havaittavat ennakkovaroitukset.

Lisäksi koneen omistaja pystyy seuraamaan laitettaan missä ja milloin vain. Näin ollen omistaja saa kaiken mahdollisen tiedon käyttöönsä. Reaaliaikaisen datan lisäksi kone kertoo mm. tulevista aikataulutetuista huolloista, polttoaineenkulutuksesta ja työtunneista.TANA ProTrack report

TANA ProTrack®:n tuottama raportti tarjoaa yksityiskohtaista tietoa työn tuottavuudesta ja tehokkuudestahr

Sisäänrakennettu vaaka auttaa seuraamaan tuotantoa

Pysy ajan tasalla revityn jätteen määrästä TANA Shark -repijään sisäänrakennetun vaa’an ansiosta. Paino mitataan liukuhihnalta, minkä jälkeen informaatio kulkeutuu suoraan TANA ProTrack® -järjestelmään, josta voit tarkastella raportteja.

Voit myös vertailla koneenkäyttäjiä esimerkiksi vertaamalla tiettynä aikana revityn jätteen määrää ja polttoainekustannuksia.Katso TANA ProTrack®- palvelun esittelyvideo 
hr

Katso myös:

Mitä haluaisit repiä tänään?

Rakennus- ja purkujäte

Välillä jopa esikäsitelty rakennus- ja purkujäte on epäpuhdasta. Jätteen seasta saattaa löytyä metallinpaloja, kiviä, betonilohkareita ja muusta vastaavaa. TANA Shark -repijälle nämä eivät tuota ongelmia! Sen älykäs ohjausjärjestelmä suojaa konetta ylikuormitukselta ja sen keskeiset ominaisuudet mahdollistavat nopeat korjaustoimet, jos jokin ei suju suunnitelmien mukaan.   

Lue lisää

Käyttökelvottomien renkaiden kierrätys

Renkaiden kierrätys ja niiden hyödyntäminen kierrätyksessä kasvaa vauhdilla tarjoten uusia mahdollisuuksia kierrätysalalle. Katso, miten TANA Shark repijä tekee renkaista pientä silppua vain yhdellä syötöllä.

Lue lisää